Ekrandaki yeni yetmelere taş çıkartır. 🙄👀@TenTen gibi kişiler pohpohlayıp duruyorsa öyle sanması normal![]()
Ekrandaki yeni yetmelere taş çıkartır. 🙄👀@TenTen gibi kişiler pohpohlayıp duruyorsa öyle sanması normal![]()
Oyunculuğuna laf atmadımEkrandaki yeni yetmelere taş çıkartır. 🙄👀
Neye attın Esme ?Oyunculuğuna laf atmadım![]()
Bugün mesaiye kaldım yoruldum anlatmayla uğraşamam
Gene kaçamak yapıyorsun.Bugün mesaiye kaldım yoruldum anlatmayla uğraşamam![]()
![]()
TenTen Esme da 😅12.Adam geber da@Dosi
Tamam kabul ettim. 😄Bugün mesaiye kaldım yoruldum anlatmayla uğraşamam![]()
![]()
Gene kaçamak yapıyorsun.![]()
Sohbetinizi anlamadım kafam karıştı.TenTen Esme da 😅
Tamam kabul ettim. 😄
İzlemediğim diziye karıştırmayın beni@Dosi ye de bir karakter bulmamız lazım.![]()
Sevcan. 😅😁@Dosi ye de bir karakter bulmamız lazım.![]()
Sen Tenten’e mikasa modunu açınca Taşacak Bu deniz repliklerini sana uyarladım.Sohbetinizi anlamadım kafam karıştı.
Neyse iyi geceler
------
İzlemediğim diziye karıştırmayın beni
Cıks beğenmedim.Sevcan. 😅😁
İlve desek o da olmaz gibi. Beklediğim gibi çıkmadı. Pısırık bence. Bakalım savcı belki Dosi olur o zaman. 😁😁😁Cıks beğenmedim.Paragöz bir karakter yakışmaz.
Senaryo çok iyi ise tutar ancak bu dizi. İş tempolu da olmalı.10 sene önce bir dizisi tuttu diye değil de 10 senedir dizileri tutmuyor diyelim 😂 Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel, Karadayı falan sağlamdı ama 10 senedir bir reyting katkısı yok adamın, gişesi yok. Çok abartılıyor.
Bana göre tutmaz bu proje.
Oğlu kaçırıldığı zaman söyleseydi , Ballı ölmeyecekti. 🤬 (Emojim sana karşı yapılmış değildir.) Savcı evet uygun gibi.İlve desek o da olmaz gibi. Beklediğim gibi çıkmadı. Pısırık bence. Bakalım savcı belki Dosi olur o zaman. 😁😁😁
Doside diziyi izlemiyorum diyor ama olmamışları hep bastı maşallah. 😅😅😅. Ahahahahah. Karekterleri biliyor demek ki 😄🥳Oğlu kaçırıldığı zaman söyleseydi , Ballı ölmeyecekti. 🤬 (Emojim sana karşı yapılmış değildir.) Savcı evet uygun gibi.![]()
Daha fazla ileri gitmeyelim sonu iyi olmaz. 🙅Doside diziyi izlemiyorum diyor ama olmamışları hep bastı maşallah. 😅😅😅. Ahahahahah. Karekterleri biliyor demek ki 😄🥳