Her şeye bir kulp bulma, çok rica ediyorum.Sevdam alabora da bu dizide acil serviste ayni düzeyde . bu dizinin işlenmek için çok bir neden yok. Romantik komedi sevenler ne kadar izler bilemem.
Her şeye bir kulp bulma, çok rica ediyorum.Sevdam alabora da bu dizide acil serviste ayni düzeyde . bu dizinin işlenmek için çok bir neden yok. Romantik komedi sevenler ne kadar izler bilemem.
Kulp takmadimHer şeye bir kulp bulma, çok rica ediyorum.
ıyyy o çatlak suratlı şeyin olduğu dizilere bakmam ben barışş falay hatrına alyazmalımda katlanmıştım o kadına bir daha kimmenin hatrına katlanmamilk bölümü izledim çok güzeldi dizi
küçük ağanın ab leştirilmişi
@Çiğdem- sen de izle özge özpirinçci pek güzel sayılmaz çok çatlamazsın böylecee![]()
madem güzel bulmuyon bak o zaman diziye seviceksinıyyy o çatlak suratlı şeyin olduğu dizilere bakmam ben barışş falay hatrına alyazmalımda katlanmıştım o kadına bir daha kimmenin hatrına katlanmam![]()
üç dizide farklı acil servis farklı diğerleri farklı üçüde aynı düzeyde değilSevdam alabora da bu dizide acil serviste ayni düzeyde . bu dizinin işlenmek için çok bir neden yok. Romantik komedi sevenler ne kadar izler bilemem.
Tabiki farklıüç dizide farklı acil servis farklı diğerleri farklı üçüde aynı düzeyde değil
katılmıyorum sana
emre de fragmanalrını paylaştığına göre tamam dizi tuttu
Ben de diziyi daha fazla sevdiğini sanıyordum. Yeni panel, konuya bodoslama giren dizileri seviyor. Paramparça ve KYG gibi. Bu yüzden acele edilmiş olmalı.Bende dün keyifle izledim. Çok güzel bir dizi çıkmış ama sanki biraz hızlı ilerliyor dizinin senaryosu. Aşk için ben ilk bölüm sonu değilde 3-4 bölüm onra bekliyordum.
Yani dizinin sonunda arabaya binip gitselerdi daha güzel olurdu. Çok aceleciler.
Onun dışında müzikler enfes. Dinlemeye doyulmuyor.
Özge'yi ortalama ama çok şeker buldum. Al yazmalım kıvamında oynamış buradada. Tabi kötü değil çok iyi.
Buğra güzeldi. Hicran'da baya beğeniyordum oyunculuğunu ve karakterini burada da üsütüne koymuş gibi oldu. Çok iyi.
Dizinin yan rolleri hep aşina olduğumuz isimler. Zeynep'in kuzeni rolündeki çocuğu İntikam'da hiç sevmezdim ama burada sırıtmamış iyi duruyor.
2. bölüm fragmanıda güzel ama daha iyisi olmalıydı.![]()
Ben de diziyi daha fazla sevdiğini sanıyordum. Yeni panel, konuya bodoslama giren dizileri seviyor. Paramparça ve KYG gibi. Bu yüzden acele edilmiş olmalı.![]()
Haha aynen komikti bide kelimei şehadet kısmı guzeldi![]()
Bu sahneye çok gülmüştüm.![]()
bence var üçünüzde senaryosunda farklı çekicikleri varTabiki farklı
kastim hikâyelerin gücü ilgi çekicilikleri çok super değiller pek şansları yok gibi üçünün de
Heralde var kız reytinglerdede görüyoruz acil servis 1 alirken aşk yeniden 7 almışbence var üçünüzde senaryosunda farklı çekicikleri var
sana katılmıyorum