NOW Aşk Yeniden - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk bölümü izledim çok güzeldi dizi :love1:
küçük ağanın ab leştirilmişi :X
@Çiğdem- sen de izle özge özpirinçci pek güzel sayılmaz çok çatlamazsın böylecee:F

@Çiğdem- sen de izle özge özpirinçci pek güzel sayılmaz çok çatlamazsın böylecee:F
İşte Küçük Saçmalık'ı bırak, bunu izlemeye devam et. Pişman olmazsın. :X

ıyyy o çatlak suratlı şeyin olduğu dizilere bakmam ben barışş falay hatrına alyazmalımda katlanmıştım o kadına bir daha kimmenin hatrına katlanmam :F:F:F

Dun 2 dizi basladi.Alaborayi izlemedim tabii baydi artik boyle senaryolar

Ask yenideni izledim ve bende begendim.Dramlardan biktim artik umarim bu dizi drama donmez.Sali film gunum idi ama artik bu diziyi izlerim .Ozge&Bugra hos ikili oldular

Dizi ilk bölüm reytingi iyi gelmiş. Küçük ağadan millet bayağı sıkılmış gözüküyor.
Küçük ağayı altına almış. Romantik komedi seven ergenler ekrana koşmuş)))

Bende dün keyifle izledim. Çok güzel bir dizi çıkmış ama sanki biraz hızlı ilerliyor dizinin senaryosu. Aşk için ben ilk bölüm sonu değilde 3-4 bölüm onra bekliyordum.

Yani dizinin sonunda arabaya binip gitselerdi daha güzel olurdu. Çok aceleciler.

Onun dışında müzikler enfes. Dinlemeye doyulmuyor.

Özge'yi ortalama ama çok şeker buldum. Al yazmalım kıvamında oynamış buradada. Tabi kötü değil çok iyi.

Buğra güzeldi. Hicran'da baya beğeniyordum oyunculuğunu ve karakterini burada da üsütüne koymuş gibi oldu. Çok iyi.

Dizinin yan rolleri hep aşina olduğumuz isimler. Zeynep'in kuzeni rolündeki çocuğu İntikam'da hiç sevmezdim ama burada sırıtmamış iyi duruyor.:X

2. bölüm fragmanıda güzel ama daha iyisi olmalıydı.:X

Bende dün keyifle izledim. Çok güzel bir dizi çıkmış ama sanki biraz hızlı ilerliyor dizinin senaryosu. Aşk için ben ilk bölüm sonu değilde 3-4 bölüm onra bekliyordum.

Yani dizinin sonunda arabaya binip gitselerdi daha güzel olurdu. Çok aceleciler.

Onun dışında müzikler enfes. Dinlemeye doyulmuyor.

Özge'yi ortalama ama çok şeker buldum. Al yazmalım kıvamında oynamış buradada. Tabi kötü değil çok iyi.

Buğra güzeldi. Hicran'da baya beğeniyordum oyunculuğunu ve karakterini burada da üsütüne koymuş gibi oldu. Çok iyi.

Dizinin yan rolleri hep aşina olduğumuz isimler. Zeynep'in kuzeni rolündeki çocuğu İntikam'da hiç sevmezdim ama burada sırıtmamış iyi duruyor.:X

2. bölüm fragmanıda güzel ama daha iyisi olmalıydı.:X
Ben de diziyi daha fazla sevdiğini sanıyordum. Yeni panel, konuya bodoslama giren dizileri seviyor. Paramparça ve KYG gibi. Bu yüzden acele edilmiş olmalı. :)

Ben de diziyi daha fazla sevdiğini sanıyordum. Yeni panel, konuya bodoslama giren dizileri seviyor. Paramparça ve KYG gibi. Bu yüzden acele edilmiş olmalı. :)

Dizi güzeldi ama giriş bölümü olmadan direk gelişme bölümü oluşu çok ehyecanlandırmadı. Onun dışında devam edeceğim güzel bir dizi.:X Tek eksiği o.

10649932_932147510128588_3606089380828027706_n.png

Bu sahneye çok gülmüştüm.:F