ATV Aşk ve Mavi - Dizi Yorumları

Survivora dönecek olay ama bura benim mekanım sayılır. Bizi kovacak kimse yok :A @MasacRE-
Bu sene nekadar izlerim bilmem ama ada hayatını izlemeyeceğim kesin :D
Birazdan konu açılır zaten orada konuşuruz :A ada hayatını ben de izlemem belki arada bakarım sadece :A

Survivora dönecek olay ama bura benim mekanım sayılır. Bizi kovacak kimse yok :A @MasacRE-
Bu sene nekadar izlerim bilmem ama ada hayatını izlemeyeceğim kesin :D
Haftada 4 gün 3 saat ben de devamlı izlemem zaten o kadar vaktimi harcayamam :A Oyunları izlerim, ada hayatında da olaylı şeyler oldumu bakarım :A

Birazdan konu açılır zaten orada konuşuruz :A ada hayatını ben de izlemem belki arada bakarım sadece :A

Haftada 4 gün 3 saat ben de devamlı izlemem zaten o kadar vaktimi harcayamam :A Oyunları izlerim, ada hayatında da olaylı şeyler oldumu bakarım :A
Yarışma sonlara doğru heyecanlı oluyor.
Bugün herkes bi meraktan izler.
Şimdi saat farkımız 2 saat olduğu için sizden 2 saat geride izleriz. Yorumlamak bile zevkli değil. Eskisi gibi tekefondan canlı izlemem :D
Arada sizin canlı skorlarla takip ederim :A

Şimdi saat farkımız 2 saat olduğu için sizden 2 saat geride izleriz. Yorumlamak bile zevkli değil. Eskisi gibi tekefondan canlı izlemem :D
Ben 2016 Survivorunda çok iyi canlı anlatım yapıyordum ama bu sene ne kadar yapabilirim bilmiyorum :A :A

Bugün konu baya bir coşar zaten de sonrasında ne olur bilmiyorum :D Skor işini de geçen sene Efe yapıyordu, şimdi o yok düzenli olarak yapan çıkar mı acaba :A

Ben 2016 Survivorunda çok iyi canlı anlatım yapıyordum ama bu sene ne kadar yapabilirim bilmiyorum :A :A

Bugün konu baya bir coşar zaten de sonrasında ne olur bilmiyorum :D Skor işini de geçen sene Efe yapıyordu, şimdi o yok düzenli olarak yapan çıkar mı acaba :A
okadar merak etmiyorum aslında. Izlediğim günlerinkini merak ederim ve onuda twitterden takipte öğrenirim zaten :A
Şimdi herkes pusada olur konu açmak için :F
Geçen sene az kişi survivor izliyordu konular bana çok kalıyordu ama şimdilik onada hevesim yok :A

okadar merak etmiyorum aslında. Izlediğim günlerinkini merak ederim ve onuda twitterden takipte öğrenirim zaten :A
Şimdi herkes pusada olur konu açmak için :F
Geçen sene az kişi survivor izliyordu konular bana çok kalıyordu ama şimdilik onada hevesim yok :A
Bu sene bugünki konu hariç diğer konular bende :A

:F:FSahneye bak nasılsa girmişler birbirlerine yaa

gızz bunların neresi kız bunlar @Çiğdem- ve senin gibi çirkin karta kaçmış :F şu safiye de aynı @vadikızı teyzem gibi ortalığı karıştırıp kenara çekiliyor milletin kavgasını çekiyor:A

kız kavgası böyle olur videoya koşun la:bhr: @MasacRE- @MEnes @destere @eskici @S.G.A.T. @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci

:A:ABen bunların arasında ölürüm o yüzden kenara çekilirim yaw

Dizide okuma yazma ile ilgili çok güzel mesaj verdiler :D
Safiye gerçekleri öğrendi.
Bakalım neler olacak

Mesude ayrılıyor mu Antalya falan dedi. :A Adı Zehra'ya gelsin. :A
Pembe ile ilgili gerçekler ortaya çıkıncaa barınacak yeri kalmadı. Para koparıp gidecek güya ama bir hırsız parasının olduğunu duydu. Paraları çalımca ayrılamayacak :A
Faysal'ın yanında çalışana yamasın kendini :D Başka çaresi yok :F