Pek moralin bozuk gibi durmuyordu aslında ama neyseEspirilerinle moralimide yükselttin
Pek moralin bozuk gibi durmuyordu aslında ama neyseEspirilerinle moralimide yükselttin
Demek iyi beceriyorum artık belli etmemeyi iyiPek moralin bozuk gibi durmuyordu aslında ama neyse
Demek bozuktuDemek iyi beceriyorum artık belli etmemeyi iyi
Bunu bilmek güzel
Evet, boşuna sohbetin iyi geldi demedik herhaldeDemek bozuktu
Orada tamirhane yok mu bozulduysa tamir ettir olmaz çünkü böyleEvet, boşuna sohbetin iyi geldi demedik herhalde
Sende nekadar cimri çıktın be, @denizz19 hiç şikayetçi değildi benim moral bozukken hem bak sana belli etmemişim.Orada tamirhane yok mu bozulduysa tamir ettir olmaz çünkü böyle
Yok ben de şikayetçi değilim de senin için dedim yani zaten dediğim de espriydi ya neyseSende nekadar cimri çıktın be, @denizz19 hiç şikayetçi değildi benim moral bozukken hem bak sana belli etmemişim.
Tırnaklarınmı var, kendin kaşı kafanı (espiri nasıl?)
Bende öyle yapacam. Sende iş yok
hahahha dur açıklıyayımYok ben de şikayetçi değilim de senin için dedim yani zaten dediğim de espriydi ya neyseesprinden bir şey anlamadımki nasıl olduğunu söyleyim
Bu espri değil ki o zaman özlü söz gibi bir şey neden espri diyorsunhahahha dur açıklıyayım
Başkasından meddet umma, kendi işini kendin hallet.
Tırnaklarınmı var? Kendi kafanı kendin kaşı. Başkasından bekleme.
Neyse kalsın espiribie amcadan duymuştum zamanında
Oda doğruBu espri değil ki o zaman özlü söz gibi bir şey neden espri diyorsun
Bütün günün yorgunluğu yoruyor tabi insanı gerçi sen bütün gündür yatıyordun galibaOda doğrugece saksı anca bukadar çalışıyor
Yok ben gezip dolaştım biraz. Yarında sinemaya gidecemBütün günün yorgunluğu yoruyor tabi insanı gerçi sen bütün gündür yatıyordun galiba
Birazdan kaçıcam yarın erken kalkmam lazım yani erken dediğim 12 falanYok ben gezip dolaştım biraz. Yarında sinemaya gidecem
Sen nezaman uyuyacan? Sizde saat 4 😱 Dün erken kaçmıştın
Bende 10 gibi yani sizin saatle 12Birazdan kaçıcam yarın erken kalkmam lazım yani erken dediğim 12 falan
Tamam sen de kaç uykun gelmiş zaten belliBende 10 gibi yani sizin saatle 12
sen kaç bende kaçayım
o değilde ben son aylarda 1 haftada yaptığım mesaj sayımı bir gecede yaptımTamam sen de kaç uykun gelmiş zaten belli
Ben de bugün rekorumu kırdım sanırım hepsi sizin sayenizde teşekkürler Türkiyeo değilde ben son aylarda 1 haftada yaptığım mesaj sayımı bir gecede yaptım
en son mayıs ayında günlük bukadar yazardım
Valla iyimi ettik kötümü bilemedim.Ben de bugün rekorumu kırdım sanırım hepsi sizin sayenizde teşekkürler Türkiye
Güzel bir uyku çekersen bir şey olmazValla iyimi ettik kötümü bilemedim.
Umarım hemen uyurum ve erken uyandırılmamda sinemada uyku modum ağır basmaz
Akşam izleyecem zaten. Öğlen 1 saatlik şekerleme yapmaya çalışırımGüzel bir uyku çekersen bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?