Saf bayılmadı bıçaklandıAyy bakalım emrah ne yapacak yarın özette baktım gelin kız basındaydı emrahın yerde emrah bayılmış yatıyordu![]()
![]()
![]()
Saf bayılmadı bıçaklandıAyy bakalım emrah ne yapacak yarın özette baktım gelin kız basındaydı emrahın yerde emrah bayılmış yatıyordu![]()
![]()
![]()
hahaha aaa bilmiyorum ben kapatmıştım hemen diyorum bende yeni gelin gibi emrah neden bayılmış hyecanlanmışmı falan diye ne tuhaf senaryo bu dedimSaf bayılmadı bıçaklandı![]()
Abisinin katilini Emrah diye biliyor ve düğün gecesi öldürmek istedi ama bir yandan da sevecekhahaha aaa bilmiyorum ben kapatmıştım hemen diyorum bende yeni gelin gibi emrah neden bayılmış hyecanlanmışmı falan diye ne tuhaf senaryo bu dedim![]()
![]()
![]()
Abisinin katilini Emrah diye biliyor ve düğün gecesi öldürmek istedi ama bir yandan da sevecek![]()
bugun tekrar vardi. tvyi tam actim o sahneEmrah'ın ateşi çıktı ve Mavi onun tshirtini çıkardı memeleri göründü Emrah'ın koş @xemrexxx![]()
Memeleri sarkmış o sebeple kamera da görünmemişbugun tekrar vardi. tvyi tam actim o sahneama memeleri görunmedi ?
![]()
haha. kamera asagiya inmedi zaten bence bicak iziyle ugrasmammak icin indirmedilerMemeleri sarkmış o sebeple kamera da görünmemiş![]()
Bence sütyen takmış ondandırhaha. kamera asagiya inmedi zaten bence bicak iziyle ugrasmammak icin indirmediler![]()
tas gibi adama iftira atmaBence sütyen takmış ondandır![]()
Ne taşı yahu iğne batırsam patlar botokslarıtas gibi adama iftira atma![]()
Ne Emrah'ı onun memişlerini konuşuyoruz
Ne Emrah'ı onun memişlerini konuşuyoruz![]()
kiskanma benceNe taşı yahu iğne batırsam patlar botoksları![]()
yok o oyuncak bebek. memissizonun memişlerimi varmış
kiskanma bencehala seviliyor. sizin o yasta varsa anca esiniz sizi sever
yok o oyuncak bebek. memissiz![]()
O da memeli neticedeonun memişlerimi varmış
Ben taş gibiyim maşallah şuan biraz zayıfım ama geniş omuzlu yağız bir delikanlıyımkiskanma bencehala seviliyor. sizin o yasta varsa anca esiniz sizi sever
yok o oyuncak bebek. memissiz![]()
suan öylesindir. ilerde olancami bakalim.O da memeli neticedesağsan süt çıkar
Ben taş gibiyim maşallah şuan biraz zayıfım ama geniş omuzlu yağız bir delikanlıyım![]()
O da memeli neticedesağsan süt çıkar
Ben taş gibiyim maşallah şuan biraz zayıfım ama geniş omuzlu yağız bir delikanlıyım![]()
Ben sportik adamım gideceğim yere yürüyerek gider gelirim. Öyle otobüsle metrobüsle işimiz olmaz bizi bozarsuan öylesindir. ilerde olancami bakalim.