Bu dizinin yapımcısının arkasında Fox tvnin en sevdiği yapım şitketi olan Medyapım varken son yazın yapımcısı pek foxun umrunda değil.Bu olayın dizinin reytingleriyle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü ortada SÇK misali bir başarı yok. Yeni sezonda FOX'un ilk gözden çıkaracağı dizi bu olacak ve cuma günü güçlü rakipler arasında reyting kaybetmesi işine gelir. Gerekli mazeret bulununca bu dizi ekimde biter ve yeni işlerden birine yer açılır böylece Son Yaz (yurt dışı satışıyla eli güçlü) da kendini sağlama almış olur.
------
Yapımcının arkasında medyapım varNe olsun ismi 😉
------
Sonra da dizinin fişi çekilir![]()
------
Son yaz hem bu diziden çok maaliyetli hem dediğim gibi yapımcısı fox için önemli değil1 kere değil 3-5 kere gördü ki AB'de en kötü aldığı oran 4'tü, ben onun altına düştüğünü hatırlamııyorum. Aynı şekilde diğer gruplarda da başarılı bir performans sergiledi. Bu sene de diğer dizilerinin gidişatları önemli, mesela Kanunsuz Topraklar özellikle yüksek maliyetli. O ellerinde patlasa bundan önce yolcu olabilir. Sırada bekleyen 2 dizisi var diye hatırlıyorum.
------
Suyu çıkacak23853299832 Tane yaz dizisi başladı 5 rating gören 2 dizi var.
Bence Fox bırakmaz bu diziyi ama umarım SÇK gibi suyunu çıkarmaya çalışmaz......