İnannır mısın bende aynı şeyi düşündümDizinin orijinalinde Esra'nın karakteri hamile oluyor ve bebeğini düşürüyor, bizde de büyük ihtimalle öyle olacak gibi.
İnannır mısın bende aynı şeyi düşündümDizinin orijinalinde Esra'nın karakteri hamile oluyor ve bebeğini düşürüyor, bizde de büyük ihtimalle öyle olacak gibi.
Açayım hemen.
Peki başka neler oluyor orjinalinde😉Dizinin orijinalinde Esra'nın karakteri hamile oluyor ve bebeğini düşürüyor, bizde de büyük ihtimalle öyle olacak gibi.
Başka bir bilgim yok. Twitter'da tesadüfen denk geldim bu bilgiye de.Peki başka neler oluyor orjinalinde😉
Peki teşekkür ederim😊Başka bir bilgim yok. Twitter'da tesadüfen denk geldim bu bilgiye de.
Onlar iyi çift oldu ya😉Zümrüt'ün Ozan ve Esra'nın yanına gelişi...Şu dizi sırf Zümrüt ve Menekşe için bile izlenir.
Aynen. Yapım şirketi o karakterler için de en doğru kişileri seçmişler.Onlar iyi çift oldu ya😉
Evet cuk oturmuş ikisinin de boyu posu da aynı karakterleri zaten benziyor😉Aynen. Yapım şirketi o karakterler için de en doğru kişileri seçmişler.
Ama ne güzel karıştırdı ortslığı ya intikamın böylesi😉Ortalığı karıştırırken Menekşe gibiyim.
Ben senden önce davranmışım 😁😂😀
Evet, öyle olmuş.Ben senden önce davranmışım 😁😂😀
------
Güzel bir bölümdü izlemekten keyif aldım ya sizler
İnşallah böyle de devam eder sonradan bozmazlar Ozan ve Esra'nın didişmelerini izlemek güzelEvet, öyle olmuş.
Bölüm nasıl aktı, nasıl geçti hiç anlamadım. Kesinlikle sadece bu sene değil, son bir kaç yılda yapılmış en iyi yaz dizilerinden birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?