O ev kısmı kesin hayaldir. Ne zaman EsZan görsek hayal çıkıyor. Artık fragmanlarda şöyle güzel de bir ZümMen verin, bunlar yetti.
Zümmen gerçekten hoş çift oldular ikisinin de aynı boylarda olmaları da ilgimi cekti bu diziye çok yakıştılar ya😉O ev kısmı kesin hayaldir. Ne zaman EsZan görsek hayal çıkıyor.Artık fragmanlarda şöyle güzel de bir ZümMen verin, bunlar yetti.
Cidden kavgaları, atışmaları harikaZümmen gerçekten hoş çift oldular ikisinin de aynı boylarda olmaları da ilgimi cekti bu diziye çok yakıştılar ya😉
İkisini aynı dizide görmek çok güzel oldu karakter olarak ta benziyorlar birbirlerine😉Cidden kavgaları, atışmaları harikaBoy konusunda cidden anca bu kadar denk gelirdi
Zaten Günay Karacaoğlu'nun haberi çıktığında aklıma ilk Zeynep Kankonde gelmişti, diziye gelmesini de çok istemiştim iyi ki de gelmişİkisini aynı dizide görmek çok güzel oldu karakter olarak ta benziyorlar birbirlerine😉
Bu eski bölümlerden yapılmamış mı? 😱Hayret, nasıl paylaşılmamış.
Ertesi güne ertlemiştim, bakmadan attım. Hayret, ne alaka ki böyle bir şey. 😱Bu eski bölümlerden yapılmamış mı? 😱
Resmi YouTube kanalı değil ki. 😱Ertesi güne ertlemiştim, bakmadan attım. Hayret, ne alaka ki böyle bir şey. 😱
Allah'ın cezaları, bu kadar da birebir benzemez ki...Resmi YouTube kanalı değil ki. 😱
Okii.@slhttnmtl eğer ekran başında isen sayaç çıktığında yada bölüm başladığında etiket atar mısın?
Bana deseydin bende yapardım bende ekran başındayım😊@slhttnmtl eğer ekran başında isen sayaç çıktığında yada bölüm başladığında etiket atar mısın?
@/slhttnmtl ile izlediğimiz diziler ortak olduğundan genelde böyle yapıyorduk, o yüzden öyle dedim.Bana deseydin bende yapardım bende ekran başındayım😊
Sıkıntı yok
@/slhttnmtl ile izlediğimiz diziler ortak olduğundan genelde böyle yapıyorduk, o yüzden öyle dedim.Yoksa sizin de izlediğinizi biliyorum bir daha ki hafta öyle yaparız olmadı.
Yaa bide fafa atmış.
@/slhttnmtl ile izlediğimiz diziler ortak olduğundan genelde böyle yapıyorduk, o yüzden öyle dedim.Yoksa sizin de izlediğinizi biliyorum bir daha ki hafta öyle yaparız olmadı.
Çok iyi oldu şey çıkmış adını unuttum@Emre Ozansoy & @slhttnmtl sizce Esra ne yaşamış olabilir iş hayatındaki zorluklardan mı bahsediyor acaba bence başka bir şey var gibi ama😉
Dizinin orijinalinde Esra'nın karakteri hamile oluyor ve bebeğini düşürüyor, bizde de büyük ihtimalle öyle olacak gibi.@Emre Ozansoy & @slhttnmtl sizce Esra ne yaşamış olabilir iş hayatındaki zorluklardan mı bahsediyor acaba bence başka bir şey var gibi ama😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?