Beklenen bir şeydi, ama olmaması gerekirdi. İzleyiciden tepki aldı.
Beklenen bir şeydi, ama olmaması gerekirdi. İzleyiciden tepki aldı.
Orijinalinde öyle olduğuna emin misin? Çağla ile evlilik mevzusu var Ozan'ın ama şirket elinden alınıyor sanırım Ozan'ın ama yine de evlenmiyor Ozan.Orjinalindede öylemiş ne olmasını bekledin emre
Orijinalinde öyle olduğuna emin misin? Çağla ile evlilik mevzusu var Ozan'ın ama şirket elinden alınıyor sanırım Ozan'ın ama yine de evlenmiyor Ozan.
E sonuç olarak olacak o? Nikah masasına kadar her şeyi yapıyorlar. Hatta bu bölüm beraber otel sahneleri bile var Çağla ile Ozan'ın. Demek istediğim orijinalinde Ozan bu kadar kötü değildi.Emre şakamısın çocum sen Ozan Çağlaya evlenme teklifi ediyor bu evlilik mevzusu değilmi iyide teklif etti diye Ozan gitti hemen evlendinmi Çağla ile sanki evlenmiş gibi tepki gösteriyosun![]()
E sonuç olarak olacak o? Nikah masasına kadar her şeyi yapıyorlar. Hatta bu bölüm beraber otel sahneleri bile var Çağla ile Ozan'ın. Demek istediğim orijinalinde Ozan bu kadar kötü değildi.
Zaten şirket elinden öyle ya da böyle gidecek kesin oOrijinalinde öyle olduğuna emin misin? Çağla ile evlilik mevzusu var Ozan'ın ama şirket elinden alınıyor sanırım Ozan'ın ama yine de evlenmiyor Ozan.
İlk paragraf benim Afili Aşk senaristlerine dediğimYa siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Böyle senaryo mu yazılır? 10 yaşındaki çocuğu getir daha düzgün, kaliteli bir şey çıkarır ortaya.
Çağla'yı neden bu kadar kötü ve saçma bir hale dönüştürdünüz? Neymiş efendim Ozan bir şey seçmeye yardımcı olmuyormuş. Esra yardım edebilir miymiş...
Burak'cım keşke kabul etmeseydi de izlemek zorunda kalmasaydım. Neyse haftaya Arka Sokaklar izleriz.![]()
Ağustos ayı biter bitmez saçma sapan bir hal almaya başlıyor bütün diziler. Neden böyle bir şeye hem kanal hem yapım izin veriyor bilmiyorum. Romantik-komedi olarak devam edemiyorlar sezon başladığında.İlk paragraf benim Afili Aşk senaristlerine dediğim![]()
Konuda tıkanıp saçmalıyorlarAğustos ayı biter bitmez saçma sapan bir hal almaya başlıyor bütün diziler. Neden böyle bir şeye hem kanal hem yapım izin veriyor bilmiyorum. Romantik-komedi olarak devam edemiyorlar sezon başladığında.
Ya Afili Aşk vs. hadi neyse de bu dizi uyarlama bir de. Uyarladıkları diziyi de doğru düzgün uyarlayamıyorlar.Konuda tıkanıp saçmalıyorlar![]()
Romantik komedi dizisi uyarlayıp onu da beceremiyorlarsa diyecek bir şeyim yokYa Afili Aşk vs. hadi neyse de bu dizi uyarlama bir de. Uyarladıkları diziyi de doğru düzgün uyarlayamıyorlar.![]()