Size erkek olsa yeter
İşte normal birini sevemiyor diye bundan bahsediyordumZevksizsin diye boşa demiyorum.
Size erkek olsa yeter
İşte normal birini sevemiyor diye bundan bahsediyordumZevksizsin diye boşa demiyorum.
Evet çok haklısın.Şu başrol adam çok tipsiz ya aşkom.
O çok minnoş, istermisin öyle bir enişte.Evet çok haklısın.Sarı oğlan nasıl?
Öyle bir eniştem olursa ayartırım ben.O çok minnoş, istermisin öyle bir enişte.
O senin enişteen enişteeeen.Öyle bir eniştem olursa ayartırım ben.
Hhahaahahh üzgünüm şekerim.O senin enişteen enişteeeen.
Esra bunun 'şakasına' gülüp ben seni ARKADAŞIM olarak görüyorum demişti galiba.
EsZ** sevmememe rağmen cidden saçmaydı yazdıkları şey çifte. Burak olmasa asla izlemeye devam etmem.Esra bunun 'şakasına' gülüp ben seni ARKADAŞIM olarak görüyorum demişti galiba.Her neyse yeni bölümü hala izleyemedim zaten, artık isteksizim buna karşı.
Of ben de bağlanıp kaldım.EsZan sevmememe rağmen cidden saçmaydı yazdıkları şey çifte. B**** olmasa asla izlemeye devam etmem.
Bir şekilde çiftin arasını düzeltecekler mecbur, ama onlar düzelttiğinde iş işten geçmiş olacak. Aslında bende bırakıp sadece Çınar sahnelerini internetten izlesem mi diyorum?Of ben de bağlanıp kaldım.Bari erkenden final yapsa, zamanında bir de SÇK gibi süründürsünler diyordum.
Ne gerek var kökten bırak.Bir şekilde çiftin arasını düzeltecekler mecbur, ama onlar düzelttiğinde iş işten geçmiş olacak. Aslında bende bırakıp sadece Çınar sahnelerini internetten izlesem mi diyorum?Hem daha mantıklı.
Oğluşum Zümrüt ve Menekşe sahneleri de Çınar'ın sahneleri kadar çok iyi.Ne gerek var kökten bırak.MenZüm için yapabiliriz ama o dediğin şeyi. <3
Fanlık cidden gözünü kör etmiş, çarpılacaksın. Of ben öyle yapmak istiyorum her hafta 2 saat kolay değil.Oğluşum Zümrüt ve Menekşe sahneleri de Çınar'ın sahneleri kadar çok iyi.O yüzden bırakamıyorum... Diziye her türlü bağlanmışım.
EsZ** sevmememe rağmen cidden saçmaydı yazdıkları şey çifte. Burak olmasa asla izlemeye devam etmem.
Bölüm sonu. Saçma değil miydi?
Beklenen bir şeydi, ama olmaması gerekirdi. İzleyiciden tepki aldı.Yoo beklenen hareketti o Ozan yanlış anladı o sinirle gitti yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?