Anladım o zaman mümkün evet
İçinde bomba olmayan bir şey atabilmişler hayretUyku gazı attılar @gözlemci
anında ikna oldun bakıyorumda @pompy nin ikna kabiliyeti yüksektir sanırım bizi ikna etmek içinde uyku gazı bombası kullanıyorAnladım o zaman mümkün evet
Sen zaten yeni uyandın yaz uykundan Sende etki etmemiştir bileanında ikna oldun bakıyorumda @pompy nin ikna kabiliyeti yüksektir sanırım bizi ikna etmek içinde uyku gazı bombası kullanıyor
Niyetini göreceğiz zamanla ve Çiğdem şok
Sonunda bombasız bir yaşam valla Suriyeye döndü bomba üstüne bombaİçinde bomba olmayan bir şey atabilmişler hayret
beni etkilemesi için dolap sahnesi gelmeli bombaya gerek yokSen zaten yeni uyandın yaz uykundan Sende etki etmemiştir bile
ama bana dolap sahnesi deme tüylerim diken diken oluyor bir daha dolap sahnesi yazmam o vampir olayından sonra başıma bela oldu @gözlemci haletsin bence dolap işini o daha iyi yazıyor ben yazarken uçuyorum öyle senin istediğin sahne yazarsan direk bir numara çevirmem gerekir o da ceza almamam için dizimedya erotik dizi yazdı ceza aldı hemde sonsuz ban aldı @desterebeni etkilemesi için dolap sahnesi gelmeli bombaya gerek yok
ama bana dolap sahnesi deme tüylerim diken diken oluyor bir daha dolap sahnesi yazmam o vampir olayından sonra başıma bela oldu @gözlemci haletsin bence dolap işini o daha iyi yazıyor ben yazarken uçuyorum öyle senin istediğin sahne yazarsan direk bir numara çevirmem gerekir o da ceza almamam için dizimedya erotik dizi yazdı ceza aldı hemde sonsuz ban aldı @destere
beni etkilemesi için dolap sahnesi gelmeli bombaya gerek yok
@gözlemci de pek doğru yazmıyordu hatırlarsan eğer dolaba katil girmişti ve sen beni bırakıp kaçmıştın 😕😕😕Sonunda bombasız bir yaşam valla Suriyeye döndü bomba üstüne bomba
Eyy bre gafil o kadar seni kurtardım hayırsız@gözlemci de pek doğru yazmıyordu hatırlarsan eğer dolaba katil girmişti ve sen beni bırakıp kaçmıştın 😕😕😕
beni etkilemesi için dolap sahnesi gelmeli bombaya gerek yok
ama bana dolap sahnesi deme tüylerim diken diken oluyor bir daha dolap sahnesi yazmam o vampir olayından sonra başıma bela oldu @gözlemci haletsin bence dolap işini o daha iyi yazıyor ben yazarken uçuyorum öyle senin istediğin sahne yazarsan direk bir numara çevirmem gerekir o da ceza almamam için dizimedya erotik dizi yazdı ceza aldı hemde sonsuz ban aldı @destere
@Çiğdem- beni beni behlülünü bile mezara koymuştur ben forumda yokken seni mi gömmeyecek gözlemeciEyy bre gafil o kadar seni kurtardım hayırsız
şimdi hedef isveçteki maç Malmö-beşiktaştaki maç @destere fenerbahçe puan alana kadar hem beşiktaşla uğraşmaya devam rizeyle trabzona karadenize kadar gidecek uğraşma Fener 14.sırada @Billy Kane sen maç açma@Çiğdem- beni beni behlülünü bile mezara koymuştur ben forumda yokken seni mi gömmeyecek gözlemeci
aa bu maç için @Dosi beni isveçe davet etmişti ama kabul etmedimşimdi hedef isveçteki maç Malmö-beşiktaştaki maç @destere fenerbahçe puan alana kadar hem beşiktaşla uğraşmaya devam rizeyle trabzona karadenize kadar gidecek uğraşma Fener 14.sırada @Billy Kane sen maç açma