Anladım o zaman mümkün evet
İçinde bomba olmayan bir şey atabilmişler hayretUyku gazı attılar @gözlemci
anında ikna oldun bakıyorumdaAnladım o zaman mümkün evet
Sen zaten yeni uyandın yaz uykundananında ikna oldun bakıyorumda@pompy nin ikna kabiliyeti yüksektir sanırım bizi ikna etmek içinde uyku gazı bombası kullanıyor
![]()
Niyetini göreceğiz zamanla ve Çiğdem şok
İçinde bomba olmayan bir şey atabilmişler hayret![]()
![]()
![]()
beni etkilemesi için dolap sahnesi gelmeliSen zaten yeni uyandın yaz uykundanSende etki etmemiştir bile
![]()
ama bana dolap sahnesi deme tüylerim diken diken oluyor bir daha dolap sahnesi yazmam o vampir olayından sonra başıma bela oldu @gözlemci haletsin bence dolap işini o daha iyi yazıyor ben yazarken uçuyorum öyle senin istediğin sahne yazarsan direk bir numara çevirmem gerekir o da ceza almamam için dizimedya erotik dizi yazdı ceza aldı hemde sonsuz ban aldı @desterebeni etkilemesi için dolap sahnesi gelmelibombaya gerek yok
![]()
ama bana dolap sahnesi deme tüylerim diken diken oluyor bir daha dolap sahnesi yazmam o vampir olayından sonra başıma bela oldu @gözlemci haletsin bence dolap işini o daha iyi yazıyor ben yazarken uçuyorum öyle senin istediğin sahne yazarsan direk bir numara çevirmem gerekir o da ceza almamam için dizimedya erotik dizi yazdı ceza aldı hemde sonsuz ban aldı @destere
beni etkilemesi için dolap sahnesi gelmelibombaya gerek yok
![]()
@gözlemci de pek doğru yazmıyordu hatırlarsan eğer dolaba katil girmişti ve sen beni bırakıp kaçmıştın 😕😕😕![]()
Sonunda bombasız bir yaşam valla Suriyeye döndü bomba üstüne bomba
![]()
![]()
Eyy bre gafil o kadar seni kurtardım hayırsız@gözlemci de pek doğru yazmıyordu hatırlarsan eğer dolaba katil girmişti ve sen beni bırakıp kaçmıştın 😕😕😕
beni etkilemesi için dolap sahnesi gelmelibombaya gerek yok
![]()
ama bana dolap sahnesi deme tüylerim diken diken oluyor bir daha dolap sahnesi yazmam o vampir olayından sonra başıma bela oldu @gözlemci haletsin bence dolap işini o daha iyi yazıyor ben yazarken uçuyorum öyle senin istediğin sahne yazarsan direk bir numara çevirmem gerekir o da ceza almamam için dizimedya erotik dizi yazdı ceza aldı hemde sonsuz ban aldı @destere
@Çiğdem- beni beni behlülünü bile mezara koymuştur ben forumda yokkenEyy bre gafil o kadar seni kurtardım hayırsız![]()
![]()
![]()
şimdi hedef isveçteki maç Malmö-beşiktaştaki maç @destere fenerbahçe puan alana kadar hem beşiktaşla uğraşmaya devam rizeyle trabzona karadenize kadar gidecek uğraşma Fener 14.sırada @Billy Kane sen maç açma
aa bu maç için @Dosi beni isveçe davet etmişti ama kabul etmedimşimdi hedef isveçteki maç Malmö-beşiktaştaki maç @destere fenerbahçe puan alana kadar hem beşiktaşla uğraşmaya devam rizeyle trabzona karadenize kadar gidecek uğraşma Fener 14.sırada @Billy Kane sen maç açma