yaz dizileri pek izlenmiyor ya kırgın çiçekler hariç tabi kırgında kimi sahneleriyle dökülüyor ama orda en azından bizi beşli kızlar durumu kurtarıyordiziyi koca gözlü kıza rağmen beğenmedim ama geçen seneki inadına aşk kadar sürebilir bence oyunculuklar oradaki gibi yapmacık
@Çiğdem- in oğlan memelerine çok güvenmediği için çok açmamış bu arada çiğdemle @vadikızı nın hande için kilolu-kilo almaya müsait diye karalama yapması da gözden kaçmadı ayol ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı bir deri bir kemik olmayı fit olmak sananlarla doldu ortalık handem böyle çok iyi
esas oğlanın üvey kardeşi çok kötü seçim olmuş resmen dökülüyor sarışın renkli gözlüsün gel oyna demişler.ss resmen tubişin erkek versiyonu.ss @denizz19 oynasa daha iyiydi.ss
demet gül yine müthişti koriş gibi şirketin fotoğrafçısı olmuş rolü çok iyi @Aserat çatlasın
@destere @MEnes @Doğu @Bully
kadın hala maşuka burada da benzer bir rol vermişleryaz dizileri pek izlenmiyor ya kırgın çiçekler hariç tabi kırgında kimi sahneleriyle dökülüyor ama orda en azından bizi beşli kızlar durumu kurtarıyoryazın dizi çekmeye ara verseler kışında toplam 20 bölümlük 40 dakikalık dizi çekseler ne süper olurdu
poyrazla kara sevdanın sezon finali varidi normal düşük reyting bence de çok izlenmez bu dizi ama şansına showda adamların bir asla vazgeçmemi var izlenenaaa bende diyorum bu dizide ne buldun diye demek bu kadın varmış
3 reytingi bulamazsa 4 yada 5. bölüme final yapar 2 reytingi bile zor almıslardı
ayol senin kenan 20 yıldır kabadayı senin biş idemeye hakkın yokYa kadın oyunculuğunu geliştirememiş yada aynı rol gerçekten
bence koriş gibi parlayacak bu karakterİki mimikli bir kızın başrolde olduğu dizide böyle yetenekli bir kadın yan role sıkıştırılmış ya, yanarsam ona yanarım.
polis oldu farklı rolu denedi adam ama deli yürek etkisi olmayınca acı hayat falan yine bildiği gibi devam etti
Maalesef reytinglere bakarsak onun gibi parlamayacak, seni Seviyor Sevmiyor'a bekliyoruz.ayol senin kenan 20 yıldır kabadayı senin biş idemeye hakkın yok@Çiğdem- de diyemez o da kenancı
bence koriş gibi parlayacak bu karakter
ayrıca hande 22 yaşında 30 a kadar süre veriyorum oyunculara geliştirmeleri için bnm için no problem
Zaaaaaaaa iks deayol senin kenan 20 yıldır kabadayı senin biş idemeye hakkın yok@Çiğdem- de diyemez o da kenancı
bence koriş gibi parlayacak bu karakter
ayrıca hande 22 yaşında 30 a kadar süre veriyorum oyunculara geliştirmeleri için bnm için no problem
başroller ve onu tırt oradaMaalesef reytinglere bakarsak onun gibi parlamayacak, seni Seviyor Sevmiyor'a bekliyoruz.
aferin neyse @Çiğdem- izle senin fantezilerinden biri de buZaaaaaaaa iks de
Başroller mi tırt? Hande Erçel'den daha tırt olamaz, bunu söylettiğin için kusura bakma.başroller ve onu tırt orada
ayrıca bir dur ağustos sonu görürüz reytingi
aferin neyse @Çiğdem- izle senin fantezilerinden biri de bu
evet tıtrt zeynep çamcı tam bir @Çiğdem- türü temsilcisi bıktık onlardanBaşroller mi tırt? Hande Erçel'den daha tırt olamaz, bunu söylettiğin için kusura bakma.
Normalde MY figüranlarının başrole terfi etmelerinden şişinip durursun, şimdi ne oldu da fikrin değişti?evet tıtrt zeynep çamcı tam bir @Çiğdem- türü temsilcisi bıktık onlardangökhan alkana hiç girmiyorum oyuncu değil bence
gökhan konusunda bende söyledim bu dizinin en zayıf noktası şuan o yanı o tipsizlikle resmen ömer rolu yazmışlar başka adam kalmamış gibievet tıtrt zeynep çamcı tam bir @Çiğdem- türü temsilcisi bıktık onlardangökhan alkana hiç girmiyorum oyuncu değil bence
gene şişinirim hepsine yetenekli diyecek halim yokNormalde MY figüranlarının başrole terfi etmelerinden şişinip durursun, şimdi ne oldu da fikrin değişti?
kız sen jeneriği izlegökhan konusunda bende söyledim bu dizinin en zayıf noktası şuan o yanı o tipsizlikle resmen ömer rolu yazmışlar başka adam kalmamış gibi
bu salaklar yakında gidicek 6.bölümü görmezgene şişinirim hepsine yetenekli diyecek halim yok
kız sen jeneriği izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?