tek tokatla kurtulacaksam sorun değil
ooo benim için babamın ağır tokadına razısın yanı cnmtek tokatla kurtulacaksam sorun değil
Destere 200 kilo insan yani hissetmez bileooo benim için babamın ağır tokadına razısın yanı cnm
Fragman çok güzel olmamış mı ya, 25 bölüm içinde en beğendiğim fragman oldu.koca gözlü kız iyi geçiriyior @Çiğdem- in oğlana
Bu mesajı çözse çözse @pompy çözer.Fragman çok güzel olmamış ya, 25 bölüm içinde en beğendiğim fragman oldu.
Anlamayacak ne var yani fragman çok güzel olmuş, en beğendiğim bölüm fragmanı oldu dedim.Bu mesajı çözse çözse @pompy çözer.
Çok güzel olmamış demişsin.Anlamayacak ne var yani fragman çok güzel olmuş, en beğendiğim bölüm fragmanı oldu dedim.
Haha harbi "mı" yazmayı unutmuşum.Çok güzel olmamış demişsin.
İnsan der bu niye anlamamış mesajımı diye bida okur yazdığını.Haha harbi "mı" yazmayı unutmuşum.Pis yılan hemen de kaosun kokusunu alıp gelmişsin, ben fark etmeden.
İşte saf bir insanım ben.İnsan der bu niye anlamamış mesajımı diye bida okur yazdığını.
İzlediğin dizileri sevme sıralaman 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Diye sen söyle önce sonra bende diyecem
hababam sınıfı izledik
Yok mesela ask laftan anlamaz : hanfe ercrl 8İzlediğin dizileri sevme sıralaman 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Diye sen söyle önce sonra bende diyecem
Şuan izleyemiyorum da Haşmet dedenin ilişkisi niye bozduldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?