No 309 ne zaman 2 aldı @xemrexxx 😱ayy bu saçma dizide başımıza bela oldu ayoll ne güzel 2 reytingle bitiyordu sonra 2-3 bölüm duş sahnesi çektiler nerdeyse yemekleride duş altında yiyeceklerdi birden 5 e çıktı dizi 2 den
![]()
![]()
![]()
No 309 ne zaman 2 aldı @xemrexxx 😱ayy bu saçma dizide başımıza bela oldu ayoll ne güzel 2 reytingle bitiyordu sonra 2-3 bölüm duş sahnesi çektiler nerdeyse yemekleride duş altında yiyeceklerdi birden 5 e çıktı dizi 2 den
![]()
![]()
![]()
Pardon hatlar karışmış 😱 senin paylaştığın videoda no 309daki kaslı soyunuk çocuk yokmuydu ben nerden bulup onu izledimaşk laftan anlamazı kastediyor![]()
hahah aşk laftan anlamaz fragmanı burası ayoll sen duşları karıştırdın bencePardon hatlar karışmış 😱 senin paylaştığın videoda no 309daki kaslı soyunuk çocuk yokmuydu ben nerden bulup onu izledim![]()
oğlanın memeler cookies in de aklını karıştırmıştır
Ay benden gördü haspam.
Bu ne demek şimdi.
Valla dün paylaşacaktım fragman çıktığında ama unutmuşum sen hatırlattın evet.Ay benden gördü haspam.![]()
hahaha ayy okadar romantikki gözlerim doldu ayollBu ne demek şimdi.
Valla dün paylaşacaktım fragman çıktığında ama unutmuşum sen hatırlattın evet.![]()
Bende şey düşündüm duş sahnesi yok ya gözlerim yaşardı.hahaha ayy okadar romantikki gözlerim doldu ayoll![]()
![]()
![]()
hahah aa öpüşürken çocuğun yüzü köpüklü flan zaten oradan banyoya gidicekler belli cnmBende şey düşündüm duş sahnesi yok ya gözlerim yaşardı.![]()
Aaaa doğru.hahah aa öpüşürken çocuğun yüzü köpüklü flan zaten oradan banyoya gidicekler belli cnm
![]()
![]()
![]()
dediğin gibi bayağı ormantik
İkisi de aynı kapıya çıkmıyor mu.dediğin gibi bayağı ormantikama romantik değil
![]()
İkisi de aynı kapıya çıkmıyor mu.![]()