tek tokatla kurtulacaksam sorun değil
ooo benim için babamın ağır tokadına razısın yanı cnmtek tokatla kurtulacaksam sorun değil![]()
Destere 200 kilo insan yani hissetmez bileooo benim için babamın ağır tokadına razısın yanı cnm![]()
![]()
![]()
Fragman çok güzel olmamış mı ya, 25 bölüm içinde en beğendiğim fragman oldu.koca gözlü kız iyi geçiriyior @Çiğdem- in oğlana![]()
Bu mesajı çözse çözse @pompy çözer.Fragman çok güzel olmamış ya, 25 bölüm içinde en beğendiğim fragman oldu.![]()
Anlamayacak ne var yani fragman çok güzel olmuş, en beğendiğim bölüm fragmanı oldu dedim.Bu mesajı çözse çözse @pompy çözer.![]()
Çok güzel olmamış demişsin.Anlamayacak ne var yani fragman çok güzel olmuş, en beğendiğim bölüm fragmanı oldu dedim.![]()
Haha harbi "mı" yazmayı unutmuşum.Çok güzel olmamış demişsin.![]()
İnsan der bu niye anlamamış mesajımı diye bida okur yazdığını.Haha harbi "mı" yazmayı unutmuşum.Pis yılan hemen de kaosun kokusunu alıp gelmişsin, ben fark etmeden.
![]()
İşte saf bir insanım ben.İnsan der bu niye anlamamış mesajımı diye bida okur yazdığını.![]()
İzlediğin dizileri sevme sıralaman 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Diye sen söyle önce sonra bende diyecem
hababam sınıfı izledik
Yok mesela ask laftan anlamaz : hanfe ercrl 8İzlediğin dizileri sevme sıralaman 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Diye sen söyle önce sonra bende diyecem
Şuan izleyemiyorum da Haşmet dedenin ilişkisi niye bozduldu.