Boşuna ovurrop demiyoruz.hhahaha dünya kadar fantastik dizi izledim ayoll ama böylesiniilk defa görüyorum hahaha
Boşuna ovurrop demiyoruz.hhahaha dünya kadar fantastik dizi izledim ayoll ama böylesiniilk defa görüyorum hahaha
evet papatyalıydı sanırımPapatyam mı?
Biz sadece gerçekleri söyleriz çünkü gerçek biz olmak bunu gerektirir.
papatya dizinin nesi vardı bee ben izlerdim çok güzel diziydi keşke öyle bir dizide olsa tekrarevet papatyalıydı sanırım
Güzel diziydi de sonradan bozdu. Birol Güven her şeyi gereksiz uzatıyor.papatya dizinin nesi vardı bee ben izlerdim çok güzel diziydi keşke öyle bir dizide olsa tekrar@mrt-06
papatya dizinin nesi vardı bee ben izlerdim çok güzel diziydi keşke öyle bir dizide olsa tekrar@mrt-06
@xemrexxx destere de Metin Akpınar gibi diyordu.metin akpınar n kendi çevresinde dönüşü dünyanın kendi çevresinde dönüşünden daha uzun sürüyor artıkvaril gibi olunca hantallaşmış haliyle
hhahaha hah işte bu yer cücesi @xemrexxx ayoll fotosunuda koymussensin overrup.ss neyse @destere nin en sevdiği karakter tyrion kendisi cüce ve 1.35 boyundacüce olduğu için bütün uzuvları cüce ölçülerinde o yüzden seviyor destere şopaarı mesela @Çiğdem- de kadında büyük göğüs sevmiyor kıskanıyor ama erkekte gördü mü göğsü kabarıyor
Ekli dosyayı görüntüle 52763
Kız Emre bu kadar kısa değil sanırım bir defasında görmüştüm bu kadar kısa değildi.
@xemrexxx destere de Metin Akpınar gibi diyordu.
sensin overrup.ss neyse @destere nin en sevdiği karakter tyrion kendisi cüce ve 1.35 boyundacüce olduğu için bütün uzuvları cüce ölçülerinde o yüzden seviyor destere şopaarı mesela @Çiğdem- de kadında büyük göğüs sevmiyor kıskanıyor ama erkekte gördü mü göğsü kabarıyor
Ekli dosyayı görüntüle 52763
@xemrexxx buradaki yaramaz çocuk profiline uygun bir tipi var güdük necmi gibi ayollKız Emre bu kadar kısa değil sanırım bir defasında görmüştüm bu kadar kısa değildi.
kız sen de primavera ve cevaa gibi tanıdık çıkma 😱Kız derken.Yıllar önceydi.
İmkansız ayrı şehirlerdeniz zaten.kız sen de primavera ve cevaa gibi tanıdık çıkma 😱
bu diziyi @destere hala izliyormu ayoll foruma geldi her dizisini tamamlıyor taht oyunlarını hiç ağzına aldığnıı görmedim
bu diziyi @destere hala izliyormu ayoll foruma geldi her dizisini tamamlıyor taht oyunlarını hiç ağzına aldığnıı görmedim
bu diziyi ertelemeye bile kıyamam anında yayınlanır yayınlanmaz tükettiğim bir dizidir ama zaten bir çok arkadaş izlediği için benim yorumum arada kaynamıştır sen görememişsindir
İmkansız ayrı şehirlerdeniz zaten.
@Çiğdem- bu Emre bana neden kız diyor acaba senle mi karıştırdı beni.
foruma geldiğinden beridir hiç yporumunu görmedim vlla şuan devam ediyormus yeni bölüm onuda bilmiyorumdakız sen de primavera ve cevaa gibi tanıdık çıkma 😱
şimdi ben hem koriş gibi markayım hem de safiye sultan gibi entrigan,güçlü ve asilim nasıl safiye sultanın alameti ''biz'' ise korişinki de ''kız'' dırforuma geldiğinden beridir hiç yporumunu görmedim vlla şuan devam ediyormus yeni bölüm onuda bilmiyorumda
@xemrexxx sen atacanı benimlemi sohbet ediyor sanıyorsun gerçekten çocuk korkmaya basladı ayoll birazdan çirkinallada dersin atacana hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?