Abla senin sevmediğin bir şey yokki.demet özdemir güzel ve iyi oyuncudur furkan palalı ile bencede uyumları yok ama
yinede sevdim ben🙂
Abla senin sevmediğin bir şey yokki.demet özdemir güzel ve iyi oyuncudur furkan palalı ile bencede uyumları yok ama
yinede sevdim ben🙂
napsın senin gibi kem gözlü elemli kederli mi olsun ona buna karşı .ssAbla senin sevmediğin bir şey yokki.
geçmişte izlediğin bir ton dizi varTarihi dizileri sevmediğimden Diriliş ve Sevda Kuşun Kanadında'yı beğenmem mümkün değil. Seksenler zaten içi geçmiş bir dizi, Hangimiz Sevmedik'i de bıraktım. Yani eminim.
Beni Böyle Sev dışında yok.napsın senin gibi kem gözlü elemli kederli mi olsun ona buna karşı .ss
geçmişte izlediğin bir ton dizi var
Resmen beni özetlemişsin.napsın senin gibi kem gözlü elemli kederli mi olsun ona buna karşı .ss
geçmişte izlediğin bir ton dizi var
Onu izlemedim sadece ilk bölümünün yarısına bakmıştım. Daha şimdiden patladın.yeşil deniz😱
trt dzilerini senin ka iyi bilmiyorum mutlaka izlediğin 5-6 tane vardırOnu izlemedim sadece ilk bölümünün yarısına bakmıştım. Daha şimdiden patladın.
Abla senin sevmediğin bir şey yokki.
Bir Yastıkta'nın ilk sezonunu ve Kuyruk yarışmasını da izlemiştim ama başka bir diziye bakmadım.trt dzilerini senin ka iyi bilmiyorum mutlaka izlediğin 5-6 tane vardır
Sen de dizi Foxta diye övüyorsun çok objektifsinAman ne bakıyon sen onları. biri show dizi tutturdu diyetakla atıyor. diğeri de her tutan dizide meryeme bağlayacak yer arıyorİkisi de objektif değil. no:309 forever.
Sen de dizi Foxta diye övüyorsun çok objektifsin
Dizide kaliteli bir şey yok uydurma. Maddelerle sayıyorum;yok fox'un her yaz dönemi hali bunlar. Dizinin kalitesi ile övünüyorum ben.
Dizide kaliteli bir şey yok uydurma. Maddelerle sayıyorum;
- Bir parlak oğlan bir kız, kız oğlanı başka adamla kıskandırıyor, çok orijinal! Oğlan da kız da birbirne aşık ama kabullenemiyorlar çok orijinal(!)
- Oğlan her bölüm soyunuyor yavaşlatma efektleri cabası, kızımız hayran hayran bakıyor pat dizinin jenerik müziği giriyor klipleniyor ne kadar kaliteli(!)
- Oğlanın ailesi zengin şu işe bak ki kızımızın ailesi fakir, oğlanın ailesi kızın ailesini hor görüyor zenginliğiyle eziyor, ne kadar orijinal ne kadar kaliteli(!)
- Bir tane sürekli yiyen şişman kız ve onunla evlenen ondan neferet eden bir koca ne kadar orijinal karakterler(!)
- Dizideki konu içip içip gece yatıp kızın hamile kalması, şu ana kadar sanıyorum 14 bölüm oldu dizide ilginç olan kalite akan ne var? Söz, nişan, düğün, takı seçimi her bölüm ayrı ayrı işleniyor bunun yerine Gelin Evi'ni de izleyebilirsin.
Şimdi sen bu diziye kaliteli deyip de diğerlerini küçümsemek çok saçma ben hiçbir zaman Aşk Laftan Anlamaz'a çok kaliteli çok orijinal bir iş demedim, sıradan gençlik yaz dizisi tıpkı No309 gibi. Kanalı Fox diye kaliteli diyorsun sanki seni bilmiyorum.
D sınıfı sensin be, kanalında bir tane AB dizisi yok hepsi TOTAL kalkmış birde kalite dersi veriyor.A sınıf bir kanal olan Fox bu D sınıf kanallar ile kıyaslanmaz.yani tüm dünyaya nam saldık devlet bile bir şey diyemiyorum bize. Diz çökün yeter Di mi @ozgur2113 ve eski Foxçu @Billy Kane
D sınıfı sensin be, kanalında bir tane AB dizisi yok hepsi TOTAL kalkmış birde kalite dersi veriyor.Tüm dünyada en sevilmeyen kanal sizsiniz, Amerika'da dalga geçiyorlarmış.
Amerika'da yaşadığını bilmiyordum.Amerikada Cumhuriyetçi arkadaşlar hep bizi destekler. Tüm devlet politikacıları ilk Fox'a çıkar. Çok büyük kanal anca boş konuşan Demokratlar dalga geçtiğini zanneder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?