Show Aşk Laftan Anlamaz - Dizi Yorumları

la onu mu diyorum my izleyicisi 400 milyondan fazla insan var :D aşkı memnuyla fgsn nin izleyici sayısını topla anca o ka ediyor ortak izleyicileri dedahil iki dizinin :D

beren fanları 10 milyon bile yoktur bizim için önemsiz bir sayı :A

10 milyon nüfusu olmayan bir çok balkan ülkesine dizi satilinca haber ediyorsun ama.:F

Nerden.biliyorsun ortak izleyici kim.:F O kadar gelişmiş sistem mi var elinde. İyi sıkıyon haa.:F

10 milyon nüfusu olmayan bir çok balkan ülkesine dizi satilinca haber ediyorsun ama.:F

Nerden.biliyorsun ortak izleyici kim.:F O kadar gelişmiş sistem mi var elinde. İyi sıkıyon haa.:F
la türk dizisi izleyen zaten 500 milyona yakın işnsan var bakanlık açıkladı illa vardır :F

artık satılınca açmıyorum önemli ya da ilk satış olmadıkça anca reyting başarılarını açıyorum :D ayrıca o küçük balkan ülkelerinin hepsinde beoşun intikam dizisi kaldırıldı kösemle toparlar artık :A

la türk dizisi izleyen zaten 500 milyona yakın işnsan var bakanlık açıkladı illa vardır :F

artık satılınca açmıyorum önemli ya da ilk satış olmadıkça anca reyting başarılarını açıyorum :D ayrıca o küçük balkan ülkelerinin hepsinde beoşun intikam dizisi kaldırıldı kösemle toparlar artık :A

Al sana Filiz Erol Betül koalisyonunundan bir sahne izleteyimde beynine
açılsın.:A

Sana iyi rüyalar. Çünkü rüyada gibi saçmalıyon yine. Furkan ile takıl yada hiç uyanma.:A

Hepsi usta oyuncu onların. Sumru Yavrucuk'un evlatlarını oynama şerefine ulaşmış onlar bir kere.:A Gerçekten No:309 kastı çok sağlam bir dizi niye ordan vurdun ki. En amatör en küçük kız ama o kız bile bu kızdan iti oynuyor:F Git Rüzgarın Kalbi falan de bari.

Tuba'da güzel ama iyi oyuncu değil. Aynı şey. Keremcem'e manken demeden önce düşüncektin bu kıza para verdiğinizi.:A
Ayrıca öyle olağan üstü bir güzel değil. Şuradan bir güzel.

Sarayın kullanımi derken olayların çok ütopik anlatılması ve gerçekçilikten uzak anlatılıp seyirciye geçmemesi. Sarayda düzeni doğru oturtamayan senarist ve kurgu ekibinizin işi bu.
Ayrıca bir çok sahne karanlıktı. Ne izlediğini bilmeden mi izlesin insanlar. Işıklar açık bir evde izlerken dizi gözlerini yoruyordu. Doğal olarak seyirci kaçar.
%5 diyorsun ama %95'ı Beren mi kaçırdı. Beren'in geldiği bölüm en yüksek reytinginizi aldınız Bee :F

Hemde sıfır tanıtım ile. Az reklam ile 10 reytinge çıkaracaktı sizi kadın ama siz kaz geliyor zaten tavuk gitmesin deyip Deveden mağdur oldunuz.:A
Abartma ya ne hepsi ustası bir Sumru Yavrucuk bir de Sihirli Annem'deki adam birde babaanneleri iyi oyuncudur kalan isimler vasat özellikle başroller. Uyum sıfır. :A

Keremcem'e kötü demedim oradaki mevzu ayrı @xemrexxx ile kalan muhabbetimizi oradan vurdum sadece oha bu arada avatarın muhteşem Emre! Helal olsun süper. :A

Abartma ya ne hepsi ustası bir Sumru Yavrucuk bir de Sihirli Annem'deki adam birde babaanneleri iyi oyuncudur kalan isimler vasat özellikle başroller. Uyum sıfır. :A

Keremcem'e kötü demedim oradaki mevzu ayrı @xemrexxx ile kalan muhabbetimizi oradan vurdum sadece oha bu arada avatarın muhteşem Emre! Helal olsun süper. :A
Sevinç Erbulak zaten tiyatrocu bir aileden geliyor, Özlem Tokaslan (adamın annesi) Güzel Köylü ve senin Güldür Güldür'ün oynadığı Dedemin Fişi'nde başarılıydı, Cihan Ercan da komedide başarılı bir oyuncu. İzlediğimden değil ama biraz haksızlık ediyorsun sanki. :A

bereni kösemden sokak totoşunu forumdan kovduk biz o yüzden onun fikri bizim için önemsiz:A
O kadar önemsiz ki kendi fikrini kabul ettirmek için altmış tane mesaj yazıyorsun. :A

demet özdemir güzel ve iyi oyuncudur furkan palalı ile bencede uyumları yok ama
yinede sevdim ben🙂

Sevinç Erbulak zaten tiyatrocu bir aileden geliyor, Özlem Tokaslan (adamın annesi) Güzel Köylü ve senin Güldür Güldür'ün oynadığı Dedemin Fişi'nde başarılıydı, Cihan Ercan da komedide başarılı bir oyuncu. İzlediğimden değil ama biraz haksızlık ediyorsun sanki. :A

O kadar önemsiz ki kendi fikrini kabul ettirmek için altmış tane mesaj yazıyorsun. :A
kendi fikrimi kabul ettirmek için değil edilen yanlış lafları düzeltmez iftira atanların huzurunu bozmak için:A

@sokak sanati ara vermeden önce her konuda kavga ederdiniz ve biz de bir yerden sonra fenalık geçirmeye başlamıştık. Şimdi yine tam gaz devam ediyorsunuz maşallah. :A
ay napalım olmamış kösemi pek savunurdu @ozgur2113 bile savunmayı bırakmıştı artık :A il ksezonun yıldızı biz safiye sultandık hatta ipsos un yaptığı geleneksel araştırmada geçen yılın en beğenilenleri arasına girdik biz tns den daha güvenilir:A beroşcu sokak sanati bunu da disslr artık tubişçiler gibi rakamlara katlanamıyor zira:A
fgfdgfd.png

ay napalım olmamış kösemi pek savunurdu @ozgur2113 bile savunmayı bırakmıştı artık :A il ksezonun yıldızı biz safiye sultandık hatta ipsos un yaptığı geleneksel araştırmada geçen yılın en beğenilenleri arasına girdik biz tns den daha güvenilir:A beroşcu sokak sanati bunu da disslr artık tubişçiler gibi rakamlara katlanamıyor zira:A
Ekli dosyayı görüntüle 51911
Hülya Avşar var Burcu Biricik yok. Üzgünüm ama bunu ciddiye almam imkansız. :A

Ben TRT dizilerine bayılmıyorum sadece Baba Candır'ı beğeniyorum o kadar. :A
hello+baby+eyebrow+raise.gif