Show Aşk Laftan Anlamaz - Dizi Yorumları

Abla senin sevmediğin bir şey yokki. :A

:F:Fallah allah hadi ordan sendee
olmaz olurmu çok var sevmediğim bak diziyi izlediğim halde demet furkan uyumunu
sevmiyorum sonra diziyi beğendiğim bana sevmeyi anlatta kadir doğulu ile seda bakan
uyumlu değiller galiba söylemediğim için benim herşeyi sevdiğimi düşünüyorsunuz

yok fox'un her yaz dönemi hali bunlar. Dizinin kalitesi ile övünüyorum ben.:A
Dizide kaliteli bir şey yok uydurma. Maddelerle sayıyorum;
- Bir parlak oğlan bir kız, kız oğlanı başka adamla kıskandırıyor, çok orijinal! Oğlan da kız da birbirne aşık ama kabullenemiyorlar çok orijinal(!)
- Oğlan her bölüm soyunuyor yavaşlatma efektleri cabası, kızımız hayran hayran bakıyor pat dizinin jenerik müziği giriyor klipleniyor ne kadar kaliteli(!)
- Oğlanın ailesi zengin şu işe bak ki kızımızın ailesi fakir, oğlanın ailesi kızın ailesini hor görüyor zenginliğiyle eziyor, ne kadar orijinal ne kadar kaliteli(!)
- Bir tane sürekli yiyen şişman kız ve onunla evlenen ondan neferet eden bir koca ne kadar orijinal karakterler(!)
- Dizideki konu içip içip gece yatıp kızın hamile kalması, şu ana kadar sanıyorum 14 bölüm oldu dizide ilginç olan kalite akan ne var? Söz, nişan, düğün, takı seçimi her bölüm ayrı ayrı işleniyor bunun yerine Gelin Evi'ni de izleyebilirsin.

Şimdi sen bu diziye kaliteli deyip de diğerlerini küçümsemek çok saçma ben hiçbir zaman Aşk Laftan Anlamaz'a çok kaliteli çok orijinal bir iş demedim, sıradan gençlik yaz dizisi tıpkı No309 gibi. Kanalı Fox diye kaliteli diyorsun sanki seni bilmiyorum. :)

Dizide kaliteli bir şey yok uydurma. Maddelerle sayıyorum;
- Bir parlak oğlan bir kız, kız oğlanı başka adamla kıskandırıyor, çok orijinal! Oğlan da kız da birbirne aşık ama kabullenemiyorlar çok orijinal(!)
- Oğlan her bölüm soyunuyor yavaşlatma efektleri cabası, kızımız hayran hayran bakıyor pat dizinin jenerik müziği giriyor klipleniyor ne kadar kaliteli(!)
- Oğlanın ailesi zengin şu işe bak ki kızımızın ailesi fakir, oğlanın ailesi kızın ailesini hor görüyor zenginliğiyle eziyor, ne kadar orijinal ne kadar kaliteli(!)
- Bir tane sürekli yiyen şişman kız ve onunla evlenen ondan neferet eden bir koca ne kadar orijinal karakterler(!)
- Dizideki konu içip içip gece yatıp kızın hamile kalması, şu ana kadar sanıyorum 14 bölüm oldu dizide ilginç olan kalite akan ne var? Söz, nişan, düğün, takı seçimi her bölüm ayrı ayrı işleniyor bunun yerine Gelin Evi'ni de izleyebilirsin.

Şimdi sen bu diziye kaliteli deyip de diğerlerini küçümsemek çok saçma ben hiçbir zaman Aşk Laftan Anlamaz'a çok kaliteli çok orijinal bir iş demedim, sıradan gençlik yaz dizisi tıpkı No309 gibi. Kanalı Fox diye kaliteli diyorsun sanki seni bilmiyorum. :)

Çoğu yerde haklısın ne diyebilirim ama oyunculuk çok önemli. Bu diziyi oyuncuların doğallıkları götürüyor. Özellikle yan roller. Aşk laftan anlamaz gibi sadece başrol odaklı değil. Yan hikayelerde neşe katıyor no:309'da. ALA'da Tuval karakteri dışında ilgimi çeken bir nokta olmadı çünkü çok ergenik ama No:309 öyle değil.:)
Zaten çok klişe hikaye no:309'da ama Kızlar ve annelerinin arasında ki uyum, samimiyet, zengin tayfanın endamı ve komik halleri beni çekti. Ben zaten hiç Onur Lale demedim onların sahneleri atlıyorum. No:309'u güzel yapan yan roller.

A sınıf bir kanal olan Fox bu D sınıf kanallar ile kıyaslanmaz.:A yani tüm dünyaya nam saldık devlet bile bir şey diyemiyorum bize. Diz çökün yeter Di mi @ozgur2113 ve eski Foxçu @Billy Kane :Z
D sınıfı sensin be, kanalında bir tane AB dizisi yok hepsi TOTAL kalkmış birde kalite dersi veriyor. :A Tüm dünyada en sevilmeyen kanal sizsiniz, Amerika'da dalga geçiyorlarmış. :A

D sınıfı sensin be, kanalında bir tane AB dizisi yok hepsi TOTAL kalkmış birde kalite dersi veriyor. :A Tüm dünyada en sevilmeyen kanal sizsiniz, Amerika'da dalga geçiyorlarmış. :A

Amerikada Cumhuriyetçi arkadaşlar hep bizi destekler. Tüm devlet politikacıları ilk Fox'a çıkar. Çok büyük kanal anca boş konuşan Demokratlar dalga geçtiğini zanneder.:A