Aşk Hikayesi Dendiği Zaman Kafanızda İlk Canlanan Aşıklar Hangisidir?

Sizce?

• Leyla ile Mecnun

Oy: 8 72.7%
  • Aslı ile Kerem

Oy: 1 9.1%
  • Şirin ile Ferhat

Oy: 0 0.0%
  • Züleyha ile Yusuf

Oy: 0 0.0%
  • Diğer

Oy: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Bilindiği üzere pek çok kahramanımız var verilebilecek cevaplar arasında.Büyüklerimizden duyarız.Leyla ile Mecnun,Kerem ile Aslı,Yusuf ile Züleyha,Ferhat ile Şirin vs. aşkın sembolik kahramanlarıdır bu kişiler.Peki aşk hikayesi dendiği zaman sizin aklınızda canlanan aşıklar hangisi oluyor?

Bunların hiçbiri gelmiyor. Günümüzde dizideki aşklar geliyor. Zerda-Şahin, Asi-Demir, Bihter-Behlül, FERİHA-EMİR...

Senden beklediğim cevaptı.Ve cevabı yazdığını görmeden ne yazdığını da tahmin etmek güç olmadı aslında. :)

Gerçekten bunlar gelmiyor ki aklıma. :GDG:

Haa bak bunların arasından seçim yapmak zorunda kalsam Kerem İle Aslı derdim. Onların hikayesi de çok etkileyicidir ama biraz saçma geldiği için hafızamda çok fazla yer etme gereği duymam...

Gerçekten bunlar gelmiyor ki aklıma. :GDG:

Haa bak bunların arasından seçim yapmak zorunda kalsam Kerem İle Aslı derdim. Onların hikayesi de çok etkileyicidir ama biraz saçma geldiği için hafızamda çok fazla yer etme gereği duymam...

Benim aklıma direk Leyla ile Mecnun gelir nedense.Hem dizisi olduğu için,hem de Fuzuli'nin en önemli eserlerinden biri olduğu için. :) Ama günümüze uyarlarsam Feriha ve Emir derim tabiki. :D

Şıklardan Leyla ile Mecnun. Çünkü aklıma ilk o geldi şu anda dizisi olduğu için. :D Güncellerden;
1. Leyle (ilk) - Mecnun
2. Elif - Polat

Şıklardan da Leyla ile Mecnun.

Bunlar arasindan secim yapacak olursam tabi ki Leyla ile Mecnun geliyor aklima. Ama diger türlü Asi & Demir :D