Aşk 101'in N'leri!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,436
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil, Tuba Ünsal gibi isimlerin yer aldığı ve geçtiğimiz haftalarda Netflix izleyicisi ile buluşan 'Aşk 101'in oyuncuları Netflix Sohbetleri'nde buluştu ve birbirlerine bu hayattaki "en"lerini anlattılar.

Keyifli ve eğlenceli sohbeti Netflix, YouTue kanalından izleyiciler ile paylaştı.

Son düzenleme:
Kubilay yine anlamsızca konuşmuş.
Soru: Aşk 101'i izlemek için sebep
Kubilay: 90'lar.

Kubilay olmamış yine. İpek çok susmuş.:(

Kaan'ın Pınar ile ev sahnelerimiz keyifliydi cevabına Pınar'ın memnuniyet hali dikkatlerden kaçmadı.:A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Videoyu en kısa zamanda izlemeye çalışacağım güzel bir program olmuştur inşAllah Ramazandan sonra
tüm bölümleri izleyeceğim :D

• Beğendim
Şu ekibin yaptığı tüm videoları keyifle izliyorum daha da gelsin. :Z

Mert Yazıcıoğlu yine Kubilay’la uğraşmış. :A Lafları güzel sokuyor. :A

• Beğendim
“Sen hiç birine mektup yazdın mı Kubilay”diye soru geliyor.
Kubilay: Yok
Mert: Bırak Allah aşkına sen romantik bir adamsın Instagram’dan gördük zamanında diyor. :A
İyi laf çakmış. :Z Zaten dizideki varlığına tek uyuz olduğum o keşke Ay Yapım hazır bizim dizide oynuyor diye buraya da almasaydı o hanzoyu. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Benim için de kadronun iki falsosundan biri. :A Sevmiyorum pek. :A Diğer falso da Tuba Ünsal’dı. :F
Ay onu hiç sorma. Belçim Bilgin gibi arkası gereksiz yere sağlam olanlardan. :A Mesela Twitter'da Eda için Burçin Terzioğlu demişler keşke Muhafız'ın yanına onu da sıkıştırsaydı. :(

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ay onu hiç sorma. Belçim Bilgin gibi arkası gereksiz yere sağlam olanlardan. :A Mesela Twitter'da Eda için Burçin Terzioğlu demişler keşke Muhafız'ın yanına onu da sıkıştırsaydı. :(
Burçin iyi olurdu cidden. :Z Tuba’yı gördükten sonra illa sarışın biri olacaksa Burcu olsun istedim. :bhr: :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato