B** Necdet yüzüne bir aşk daha başlangıcında sona erdi. Elif ile Osman'ın vedalaşması çok duygusaldı. Elif'in gitmek istememesi ve Osman'a "bir şeyler yap sen Osman'sın" demesi.
O kadar baskıya, o kadar strese az bile yaptılar... Türkiye'de böyle bir şeyin olması asla mümkün değil ama böyle bir sahnenin çekilmiş olması bile çok güzel, hatta az bile yapmışlar.
Burcu'nun bankta oturup olanları izlemesi ve öğrenciler almaya geldiğinde kalkması, harikaydı.
Emlakçı kefil istediğinde Kemal kefil olur demiştim kendi kendime, ama sonra yangın olayı ve Kerem'in anlamasından dolayı rafa kalktı demiştim. Sonrasında düşündüğüm gibi olmuş, sınava girmek şartıyla Kemal kefil olmuş ve Sinan'ın hayatı böylece toplanmış. Paris'e bir şey olmaması ve tekrar yanına alması da çok güzel olmuş.
Bir şekilde yaşadıkları her olayın üstesinden gelen çetenin, "birbirimize zarar veriyoruz, tosksikiz" deyip ayrılmaları çok komik ve saçma geldi. Bu çete zaten bunları bile bile bir araya gelmemiş miydi? Pek tatmin etmedi bu birbrinden kopma sebepleri açıkçası.
Kerem'in sınava Eda'nın çalışırken kaydettiği notlar ile hazırlanması ve derece yapması. Çok ama çok iyi düşünülmüş. Osman söylediğinde aklıma böyle bir şey gelmemişti doğrusu.
Ayrıldıktan ve sınava girdikten sonra hiç birinin bir daha görüştüğünü düşünmüyordum ve yine yanıldım. Hepsi bir kez daha görüşmüş hatta Sinan ile Işık görüşmek ile kalmamış, evlenmişler.
Elif'in günümüzde piyano çalmaya başlamadan önce üzüm yemesi detayı...
Keşke Osman ile bir şekilde görüşmeleri olsaydı, ne güzel olurdu. En azından karakter boşuna girmemiş olurdu. Osman'ın Elif'i buluştuklarında tekrar araması da güzel olmuş.
Kemal ve Burcu'nun hala daha okulda olması...
😱 Kemal'in de müdür olması şoku... Pınar Deniz'in imajı olmamış günümüz imajı olmamış maalesef.
Görüntüsü ve çekimleri ile ilk sezonun kat be kat üstünde, ama senaryo olarak pek tatmin etmeyen bir sezon olmuş.
Sezona 7/10, son bölüme 10/10.