Aşk-ı Muhteşem 3.Bölüm (+13)

yap tabi panpa istedğn yerde reklam

zaten bu dizinin çok önemli bir meselesi var ince mesajlar veriyor foruma hakim olan bilir

1 bölüm okuyayım dedim okuduğuma pişman oldum :q

bülentle tokozmudur nedir onların arasındaki muhabbet hiç güzel değil bence
hiç sorma onla ilgli gerçekleri görünce yıkıldım :q 😛

yakışmışlarmıdır bilmem ama bu diziler senin hayal gücünden çıktığına göre kendi sorunlarını silem üzerinden anlatıyomuşsun gibi geldi bana

yakışmışlarmıdır bilmem ama bu diziler senin hayal gücünden çıktığına göre kendi sorunlarını silem üzerinden anlatıyomuşsun gibi geldi bana

yok silem ismi bana yakın değil ben joker karakter olarak gelicem tokozve silemin yanına bülente üçüncü ortak olucam 4 kişi okey oynıcaz

yok senin bilinçaltın sorunları silem üzerinden dışarı atıyo

yap tabi panpa istedğn yerde reklam

zaten bu dizinin çok önemli bir meselesi var ince mesajlar veriyor foruma hakim olan bilir

hikayeyi senaryolaştırıp burada yayınlamaya karar verdim. Aşk-ı Ezel'den önce onu yayınlayayım bare.

owww emreyi tam 12 den vurdun psikolojik bunalıma girmiştir, bende bunu düşünüyordum emre için ama yüzüne karşıda direk söylenmezki yazııık
)

yapcak bişey yok kendini açık etti ama üzülmesin dünya onun üzerine kurulu değil

yapcak bişey yok kendini açık etti ama üzülmesin dünya onun üzerine kurulu değil

bazı şeyleri anlıyorumda şimdi emreyede yazık forumu milyonlar takip ediyor rezil rüsfa olacak
)

onun için dokunmamak lazım ne dersen anlayışla karşılıyorum
)