onlar resmi olanlar arada götürdükleride beleşe geliyor işte bir eksik bir fazla ne farkeder)
prenses bülent gibi dindar biri böle yapmaz şamanın çadırından çıkmıyor kadıncağız
onlar resmi olanlar arada götürdükleride beleşe geliyor işte bir eksik bir fazla ne farkeder)
prenses bülent gibi dindar biri böle yapmaz şamanın çadırından çıkmıyor kadıncağız
günahına girmen gelmiş senin zavallı kraliçemize laf atıyonama çadıra girmek için 100 bin kişi sırada bekliyor onları ağırlıyordur )
günahına girmen gelmiş senin zavallı kraliçemize laf atıyon
onun günahına giren girene ben günaha girmişim çokmu )
cehenneme giden yolda yürümek kolaydır
karşıda bülent varsa daha kolaydır ama..... sorğu sırasında hafifletici sebeptir aynı zamanda, zebani sorar kimi şaptın? haa prensesimi o zaman normal ben bile girmeyi denemiştim zamanında der günaha saymaz
zebaniden büyükleri var panpa onun fazla etkisi yok öteki tarafta o sadece kpaıda dikliyor geleni totosundna cehenneme
zebani anladıktan sonra büyükleri haydi haydi anlar zaten prenses banu zebaniyede bamya diyordur büyükleriylede arası iyi )
atlar kovalasın seni )
atın cinsi ne adriana lima cinsi ise olur
ali lukunku cinsi
vışşşşhh hiç ilgi alanımda değil hem o kovalarsa burdan güneş sistemi dışına akdar koşarım
kurtulamazsın o bülentin erkek versiyonuymuş )
jüpiterde dostlarım var galaksilerarası mafyacılık yapıyolar onları takarım peşine
noldu bülentten korkmayan adam lukunkuyu duyunca jupitere uçtu
daha da kurcalarsan içine düşersinyarın yeni bölümü yayınla bugünlük bülenti kurcalamamız yeterli sanırım