Aşk-ı Muhteşem 3.Bölüm (+13)

Okurken baya eğleniyorum. Güzel gidiyor bence, daha da açılır senaryo umarım. Yeni karakterler de gelirse süreli dadından yenmez :)
Bu arada benim de her hafta blogumda yayınladığım bir hikayem var ama senaryo tarzında değil. Buradan onun reklamını yapma hakkım var mı :D
yap tabi panpa istedğn yerde reklam :D
zaten bu dizinin çok önemli bir meselesi var ince mesajlar veriyor foruma hakim olan bilir :d

bülentle tokozmudur nedir onların arasındaki muhabbet hiç güzel değil bence :T: hiç sorma onla ilgli gerçekleri görünce yıkıldım :q 😛

yakışmışlarmıdır bilmem ama bu diziler senin hayal gücünden çıktığına göre kendi sorunlarını silem üzerinden anlatıyomuşsun gibi geldi bana :d

yakışmışlarmıdır bilmem ama bu diziler senin hayal gücünden çıktığına göre kendi sorunlarını silem üzerinden anlatıyomuşsun gibi geldi bana :d

yok silem ismi bana yakın değil ben joker karakter olarak gelicem tokozve silemin yanına bülente üçüncü ortak olucam 4 kişi okey oynıcaz:d

owww emreyi tam 12 den vurdun psikolojik bunalıma girmiştir, bende bunu düşünüyordum emre için ama yüzüne karşıda direk söylenmezki yazııık :))

yapcak bişey yok kendini açık etti ama üzülmesin dünya onun üzerine kurulu değil :d

yapcak bişey yok kendini açık etti ama üzülmesin dünya onun üzerine kurulu değil :d

bazı şeyleri anlıyorumda şimdi emreyede yazık forumu milyonlar takip ediyor rezil rüsfa olacak :))

onun için dokunmamak lazım ne dersen anlayışla karşılıyorum :))