Aşk-ı Memnu vs Galip Derviş | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Ankette yer alan hangi dizi çeyrek finale yükselsin?


  • Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim pek umudum yok maalesef forumumuz balon seviyor.
dizi cok iyi sen gec orayi
defalarca izledigim tek dizi olabilir (cok tekrar vermesinin sebebi) yada dur dur yok Kanit galiba en cok izledigim
her neyse bu diziyide seviyorum. En sevdiklerim arasinda ama 'bikmisim'. yinede oy vermeye devam ediyorum.
 
Reactions: Aserat
Bıktıysan oy verme o zaman.
Bu kadar balon seviyorsan ben sana alırım yeter ki verme yani.
 
Reactions: Yiğitt and Dosi
Aşkı Memnu kazanır ilk günde söyledim boşa oyluyoruz ama

Galip Derviş
 
Reactions: Aserat
Fark ettim de Aşk-ı Memnu'nun antileri zamanında diziyi izleyemeyen Z kuşağından ibaret. Elinizden geleni ardınıza koymayın.
 
Son düzenleme:
Fark ettim de Aşk-ı Memnu'nun antileri zamanında diziyi izleyemeyen Z kuşağından itibaret. Elinizden geleni ardınıza koymayın.
Belki de dünyada başka dizi yokmuş gibi tek bir balonun şişirilmesinden rahatsız oldukları için antilerdir bir düşün.
 
Belki de dünyada başka dizi yokmuş gibi tek bir balonun şişirilmesinden rahatsız oldukları için antilerdir bir düşün.
Diğer ülkelerin senaryolarından maya çalan dizileri napalım? En orjinal ve en iyi dizimiz olabilir. Başka ülkelerin senaryosundan araklanmamış mesela, hatta diğer birçok ülkede uyarlanmış olan bir türk dizisinden bahsediyoruz. Gurur duyacağın yerde gömmek için elinden geleni yapıyorsun, çok ayıp.
 
Oy yok prd alışkanlık olmuş. Galip Derviş arada bakardım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...