- Reaksiyon puanı
- 114,049
- Puanı
- 1,060
Finaldeki rakibine göre verirsin bence.
Pis Yedili, Arka Siradakiler, 1 Kadin 1 Erkek, Muhtesem Yüzyil finalist olursa onlara oy gitmez ama digerleri kapar
Finaldeki rakibine göre verirsin bence.
Tabii ki olacak çünkü Türkiye'de başka bir dizi çekilmedi unuttun mu.soru tabiki
bakalim yarismanin acik ara kazanani olacak mi
dur ya hevesimi kirma, farkli bir isim kazanacak. Suan iddiali cok yok ama belki sasirtan olurTabii ki olacak çünkü Türkiye'de başka bir dizi çekilmedi unuttun mu.
Benim pek umudum yok maalesef forumumuz balon seviyor.dur ya hevesimi kirma, farkli bir isim kazanacak. Suan iddiali cok yok ama belki sasirtan olur
dizi cok iyi sen gec orayi defalarca izledigim tek dizi olabilir (cok tekrar vermesinin sebebi) yada dur dur yok Kanit galiba en cok izledigim her neyse bu diziyide seviyorum. En sevdiklerim arasinda ama 'bikmisim'. yinede oy vermeye devam ediyorum.Benim pek umudum yok maalesef forumumuz balon seviyor.
Bıktıysan oy verme o zaman. Bu kadar balon seviyorsan ben sana alırım yeter ki verme yani.dizi cok iyi sen gec orayi defalarca izledigim tek dizi olabilir (cok tekrar vermesinin sebebi) yada dur dur yok Kanit galiba en cok izledigim her neyse bu diziyide seviyorum. En sevdiklerim arasinda ama 'bikmisim'. yinede oy vermeye devam ediyorum.
Adımıza konuşma lütfen... Kırmızı Oda'yı sevmiyorum ben.Benim pek umudum yok maalesef forumumuz balon seviyor.
Keşke Kırmızı Oda da bu dizi kadar abartılsa.Adımıza konuşma lütfen... Kırmızı Oda'yı sevmiyorum ben.
Ortağımdan Patriyot füzesiFark ettim de Aşk-ı Memnu'nun antileri zamanında izleyemeyenlerden itibaret. Neyse, elinizden geleni ardınıza koymayın.
Belki de dünyada başka dizi yokmuş gibi tek bir balonun şişirilmesinden rahatsız oldukları için antilerdir bir düşün.Fark ettim de Aşk-ı Memnu'nun antileri zamanında diziyi izleyemeyen Z kuşağından itibaret. Elinizden geleni ardınıza koymayın.
Diğer ülkelerin senaryolarından maya çalan dizileri napalım? En orjinal ve en iyi dizimiz olabilir. Başka ülkelerin senaryosundan araklanmamış mesela, hatta diğer birçok ülkede uyarlanmış olan bir türk dizisinden bahsediyoruz. Gurur duyacağın yerde gömmek için elinden geleni yapıyorsun, çok ayıp.Belki de dünyada başka dizi yokmuş gibi tek bir balonun şişirilmesinden rahatsız oldukları için antilerdir bir düşün.