Aşk-ı Memnu Amerika'da Rekor Kırdı!

Reytingine baktım rekor falan kırmamış. :D Aslında ilk bölümüyle kanalın birçok dizisinden iyi gitmiş.

1.Bölüm - 1,5 milyon toplam izleyici // 18-49 yaş arası 0.6 reyting

Aslında kablolu kanalda olmasına rağmen iyi sayılır ama rekor kırma gibi bir durum yok. :D Bakalım gelecek bölümlerde reytingini artıracak mı...

bu muymus Rekor :F

06 2 reytinging 4 te biri nerdeyse rekor dediğin bu olsa gerek :))))))

Eğer rekorsa gerçekten başarılarının devamını dilerim ama rekor olduğunu sanmıyorum. :F

o değil de gayet iyi bir sonuç türkiyede stv dizleri kadar abd de aşk ı memnu uyarlaması izleniyor demektir açıklayıcı olsun yurtdışına çevrilen tek formatımız gelin-kaynana olduğundan aşk ı memnu dan büyük başarı geldi

çok format yurt dışına satıldı bugün ne giysem bana herşey yakışır vs..

Yayınlandiği kanal bildiğiniz pembe dizi kanalı.Rosalinda Marimar dersem anlarsiniz.Kaldı ki dizinin ilk bölümü Ocak 22 'de başlamiş 1 milyon 300 bin ile başlamiş ve şuan dizi 1 milyon 900 bin izliyece mi ne ulaşmiş (çarpık ingilizcem anca bu kadar anladım:X) Bildiğiniz atv Kanal D gibi kanallarda yayınlanmıyor e2 tv2 gibi dizi kanallarından birinde yayınlanıyor...Bu öylesi bi kanal için rekordur:ok: Diziyi gece izlicem :F:F Bunlar daha dolu dolu yaşarlar aşklarini :F:F

oha rekora bak 0.6 reyting fazla rekor kırmasınlar abartmaya gerek yok :kiki:

oha rekora bak 0.6 reyting fazla rekor kırmasınlar abartmaya gerek yok :kiki:

aga dur daha rekorun da rekoru var 0.5 olur :D

06 2 reytinging 4 te biri nerdeyse rekor dediğin bu olsa gerek :))))))
Amerika reyting oranlarinin neye göre hesaplandiğini bilmiyorsun bilmiyoruz Senin övdüğün diziler kaç reyting alıyor? Daha balkanlarda listeye gremiyorsunuz. 😉 Oranlara değil izliyici sayısına bak...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Amerika reyting oranlarinin neye göre hesaplandiğini bilmiyorsun bilmiyoruz Senin övdüğün diziler kaç reyting alıyor? Daha balkanlarda listeye gremiyorsunuz. 😉 Oranlara değil izliyici sayısına bak...

iyide benim övdüğüm diziler hangisiymiş :)) ezelin ilk sezonu dışında övdüğüm pek dizi yok

iyide benim övdüğüm diziler hangisiymiş :)) ezelin ilk sezonu dışında övdüğüm pek dizi yok
Seninde az çok KVP'ci oldugunu biliyoruz :) Kasma kendini boşalt içini :F:F

- - - Ekleme - - -

Yanisi şu: Hep aynı video 6 seneki önceki olay...Koskoca 6 sene 2007'de doğan cocuk bu sene ilk okula gidiyor...Ne kadar eskidi gördüğün gibi.Şimdiki reytingler nerde?

stardaki dönemin videosu 3 sene önceki ve o linklerde 1 yıl öncesine kadar yapılan açıklama kültür bakanlığınca

Seninde az çok KVP'ci oldugunu biliyoruz :) Kasma kendini boşalt içini :F:F

hacı ben kvpciyim ama tek senin kafanda :))))))))) kvp yi eleştirdiğim kadar övdüğüm zamanlar oldu senaryo düştüğünde eleştirdim anlar.. mesela 2 hafta önce kvpye sıkıcı dedim abdülheyin sahnesi eleştirdim ama hiç övülmemesi gerektiğini düşünüyorsun da bu kadar uzun süren bir dizide illam iyi şeyler olması gerektiğini düşünmen lazım

O değil, Kanal D'nin Vadi'yi övmesi ilginç. :5:

Vadi hayranlarına kanalı sevdirmek için herhalde. :F

hacı ben kvpciyim ama tek senin kafanda :))))))))) kvp yi eleştirdiğim kadar övdüğüm zamanlar oldu senaryo düştüğünde eleştirdim anlar.. mesela 2 hafta önce kvpye sıkıcı dedim abdülheyin sahnesi eleştirdim ama hiç övülmemesi gerektiğini düşünüyorsun da bu kadar uzun süren bir dizide illam iyi şeyler olması gerektiğini düşünmen lazım
Birşeyi eleştirmek illa sana oncu buncu değilim dedirtmez:X Ben nerden bilecem bu senin yaptiğin eleştirilerin aslında diziye daha iyi olması istemeyeceğini? Aha bu cevabımla artık "eleştiriyorum" deyip cevapta veremiyeceksin yolunu kestim gördüm mü bak şimdi :F:F

- - - Ekleme - - -

O değil, Kanal D'nin Vadi'yi övmesi ilginç. :5:

Vadi hayranlarına kanalı sevdirmek için herhalde. :F
Yok zamanında KVP Kanal D ve Star'da oynamişti.Star'da oynadiği zamanki videoymuş.Star'da Kanal D'nin kanalıydı.