Aşk-ı Memnu Amerika'da Rekor Kırdı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,265
Puanı
1,061
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmuş olan ve muhteşem bir finalle yayın hayatına son veren Aşk-ı Memnu dizisi bu kez de Amerika da çekilmeye başlandı.Dizinin adı Yasak Aşk olarak değiştirildi ve ilk bölümü çekildi.İlk yayınlanan bölümüyle dizi reyting rekoru kırdı.Senarist Ece Yörenç ise twitter'dan mesaj atarak Hazal Kayaya'da'' İzledin mi?Nihal'i sana benzetmeye çalışmışlar'' diye tweet attı.

Content-300x225-634949524877834025.jpg

Türkiye'de yayınlanan versiyonunu koysalardı daha iyi olurdu. Böylesi çok taklite benzemiş. :)

aşk-ı memnu zaten yasak aşk demek adının değiştirildiği falan yok :))))

Ne zaman yayınlanmış acaba?

- - - Ekleme - - -

Bakam kaç reyting almış

Reytingine baktım rekor falan kırmamış. :D Aslında ilk bölümüyle kanalın birçok dizisinden iyi gitmiş.

1.Bölüm - 1,5 milyon toplam izleyici // 18-49 yaş arası 0.6 reyting

Aslında kablolu kanalda olmasına rağmen iyi sayılır ama rekor kırma gibi bir durum yok. :D Bakalım gelecek bölümlerde reytingini artıracak mı...

Reytingine baktım rekor falan kırmamış. :D Aslında ilk bölümüyle kanalın birçok dizisinden iyi gitmiş.

Aslında kablolu kanalda olmasına rağmen iyi sayılır ama rekor kırma gibi bir durum yok. :D Bakalım gelecek bölümlerde reytingini artıracak mı...

Yuh. Zaten Amerika'da 5 reyting süper bir şey demek. ama 0,6 reyting hiç bi ülkede rekor değil :F :D

hangi kanal 5 kanal dışındaysa ilk 5 tedirr demektir :) işte fark budur :D

Tanitim

Moderatörün son düzenlenenleri:
beyler yanlış anlamışınız adamlar rekor kırdı ama sondan rekor kırdı :)))))))))) 0.6 reyting nedir be kardeşim

abd de 5 kanal dışında bu reyting çok iyi 1.5 teyinge ulaşan yapım 5 kanal dışında rekor denebilir şu an bir walking dead var 2 üzeri 5 kanal dışında:)