Linç ekibini toplayıp geliyorum, bekle sen.Bir tane sayamam ama Ezel, Leyla ile Mecnun, eski Kurtlar Vadisi, Şahsiyet ve Behzat Ç en kaliteli ilk beşte bana göre. Fakat Aşkı Memnu konusundayız sonuçta, tepkileri toplamayalım.
Linç ekibini toplayıp geliyorum, bekle sen.Bir tane sayamam ama Ezel, Leyla ile Mecnun, eski Kurtlar Vadisi, Şahsiyet ve Behzat Ç en kaliteli ilk beşte bana göre. Fakat Aşkı Memnu konusundayız sonuçta, tepkileri toplamayalım.
Saydıkların arasından L&M ve Ezel e sonuna katılıyorum.Kalan diziler hakkından net bir fikrim yok.Çünkü baştan sona seyretmedim.Bir tane sayamam ama Ezel, Leyla ile Mecnun, eski Kurtlar Vadisi, Şahsiyet ve Behzat Ç en kaliteli ilk beşte bana göre. Fakat Aşkı Memnu konusundayız sonuçta, tepkileri toplamayalım.
Linç ekibini toplayıp geliyorum, bekle sen.
O zaman Dizi diss savaşları başlasın.Finalini Türkiye'de tatildeyken izlemiştim. Sonra eve dönünce internetten sakin kafayla tekrar izlemiştim. Beren Saat'i Aşka Sürgün dizisinden sonra ikinci kez izleme fırsatım olmuştu. Sonrasında da Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde izlemiştim. Çok iyi oyuncu. 3 ayrı karakteri başarıyla canlandırmıştı. Sonraki projelerini izleyemedim ta ki Atiye dizisine kadar
Kıvanç Tatlıtuğ, onu da ilkin Menekşe ve Halil dizisinde izlemiştim. Sonra Kuzey ve Güney ve en son Çarpışma dizisinde izledim. Oyunculuğunu beğendiğim bir isim ve o da her rolü ayrı oynadı. Hem aşk adamını, hem sert 'serseri' karakterini her birini harika oynadı.
Hazal Kaya, kendisini ilk Genco dizisinde izlemiştim. Adını Feriha Koydum dizisini sonradan izlemiştim ve en son Bizim Hikaye dizisinde izledim. Her seferinde kendini geliştirdi ve Bizim Hikaye dizisinde çok çok iyiydi.
Tv'de Üçününde 3 dizisini izlemiş oldum.
Finali bu akşam izleyemedim ama bunları yazmak istedim
Hiç sorma yaNeyse yine öldü de en azından birkaç aylığına kurtulduk.@Maskeli Fedai
Yallah Kurtlar Vadisi Pusu'na.
Umrumda değilsiniz..Kuyruk acısı var trolün, reytinglerde paket ettik Pusu'yu.
Yarın da tekrarı varmış bir posta da yarın abartılacak ve sonra kurtulacağız neyse ki.Hiç sorma yaBu kadar overrated bir dizi hayatımda görmedimBurdakiler neyini seviyor anlamadım
Neyse kiYarın da tekrarı varmış bir posta da yarın abartılacak ve sonra kurtulacağız neyse ki.
Kocasını aldatan bir kadını baş tacı yapmak da ne bileyim.Neyse kiBu kadar konuşacak ne var anlamadım
Üzdün...Umrumda değilsiniz..
Umrumda değilsiniz..
Kesinlikle diyebiliriz kardeşim.
Ben yanındayım, no problem.Şimdi pek aktif değiller ama Vadi tayfasıyla aram hep iyi olmuştur
Kütük dostumla beni satmış şişkolok.. @MasacREKokuyu alıyor musun Kaan'ım? Adamlık kokusunu...
Ahahahahaahahahahaahahahaha çoook iyi....Acilen Spotify'a gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?