ÖNEMLİ DUYURU!
Dizimiz 7. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Ama üzülmeyin hikayenin sonu açık kalmayacak.
@Çiğdem- @denizz19 @eskici @vadikızı @mrt-06 @dizi kolik @Harunnn60 @turkuazz @S.G.A.T. @MayısKralı
ÖNEMLİ DUYURU!
Dizimiz 7. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Ama üzülmeyin hikayenin sonu açık kalmayacak.
@Çiğdem- @denizz19 @eskici @vadikızı @mrt-06 @dizi kolik @Harunnn60 @turkuazz @S.G.A.T. @MayısKralı
Geç cevap verdiğim için kusura bakma yeni gördüm. Fazla uzayınca tadı kaçıyor yeni projeler yapma zamanı.7.bölümde bitermi dizi ya yanlış yapıyorsun bari 13 bölüm sürseydi ya
Geç cevap verdiğim için kusura bakma yeni gördüm. Fazla uzayınca tadı kaçıyor yeni projeler yapma zamanı.
Yeni programlar olacak zaten o yüzden buna pek vakit ayıramam. Hala elde 3 bölüm daha var keyfini çıkar.Hiçte tadı kaçmazdı 13 bölüm sürdürecektin sen bunu 7 bölümde bitmesi daha kötü benceadam gibi bir diziye yazıldık oda 7 bölümde bitecek sağol ya
Yeni programlar olacak zaten o yüzden buna pek vakit ayıramam. Hala elde 3 bölüm daha var keyfini çıkar.
Hayır silinen bir şey yok.
Ne yazmıştın ki silinen bir şey göremedim ben.e benim yorumum vardı burda yorum yazmıştım ben
Ne yazmıştın ki silinen bir şey göremedim ben.
Teşekkürler son bir bölüm kaldı.Bölümü okudum, Çiğdem-destere tartışmasından uzak başka bir konuya girmişsin güzel olmuş. Şu kısım güldürdü.
Çiğdem: O kasları gördün değil mi?
Melek: Görmemek için deli veya kör olmak lazım. Gülüşü de çok güzel...
Ayrıca @destere'nin @dizi kolik'e asılması ve dizi kolik'in kolayca yemek teklifini kabul etmesi değişik olmuş, kız biraz kendini ağırdan alsana.
Eline sağlık.@Aserat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?