4.bölümü bekliyoruz ozaman cnm bayramdan sonraSanırım tüm senaristler sana kıyak geçiyor dizileri coşturduğun için.
Elimden geldiği kadar kısaltıyorum ama anca bu kadar. Daha doğrusu bölüme göre değişiyor.
4.bölümü bekliyoruz ozaman cnm bayramdan sonraSanırım tüm senaristler sana kıyak geçiyor dizileri coşturduğun için.
Elimden geldiği kadar kısaltıyorum ama anca bu kadar. Daha doğrusu bölüme göre değişiyor.
Olabilir ama bir kerede dizileri costuracagimi önceden bilip dizinin ilk kadrosuna da dahil etseler iyi olur yaniSanırım tüm senaristler sana kıyak geçiyor dizileri coşturduğun için.
Beklediğinize değecek az kaldı.4.bölümü bekliyoruz ozaman cnm bayramdan sonra
ahhh @destere olsa coştururduk ama onsuz eksik kaldım işte neyse sana buda çokBeklediğinize değecek az kaldı.
Demin yere göğe sığdıramıyordun neden bir anda 90 derece döndün.
mesaj sayımdan bahsediyorum ayoll o olsa daha çok yazardıkDemin yere göğe sığdıramıyordun neden bir anda 90 derece döndün.
İşte boşuna cins demiyoruz tam ortadan kaybolacak zamanı buldu.mesaj sayımdan bahsediyorum ayoll o olsa daha çok yazardık
o bana laf atar be ona 30 sayfaya oynardıkİşte boşuna cins demiyoruz tam ortadan kaybolacak zamanı buldu.
Zaten senin başrolde olduğun diziler tutuyor biz de el mecbur her şeyi senin üstüne kuruyoruz.o bana laf atar be ona 30 sayfaya oynardık
senaryodan memnunum rol olarak zaten sen beni hep kayırırsın yine odak noktada duruyorum
ama cnm insan kendini görmeden okuyamıyorki kendi sahnelerim olmasa zor okurum bunuZaten senin başrolde olduğun diziler tutuyor biz de el mecbur her şeyi senin üstüne kuruyoruz.
Evet adının geçmediği hiçbir diziye bakmıyorsun kanalımızın diğer dizisini mesela.ama cnm insan kendini görmeden okuyamıyorki kendi sahnelerim olmasa zor okurum bunu
o hangisi beeEvet adının geçmediği hiçbir diziye bakmıyorsun kanalımızın diğer dizisini mesela.
Sevda Kuşu. Üstelik çok da kısa.o hangisi beebirde mayıskralına bakcıam dedim ip gibi yazmıs o senle yarısır onu dşünüyorum nasıl okuyacaz
hahah aman görmemişim görmeyede gerek yok ayoll bu yeterSevda Kuşu. Üstelik çok da kısa.
Sonra kanal ortalaması düşüyor ufak bir katkın olsun işte.hahah aman görmemişim görmeyede gerek yok ayoll bu yeter
o diziyi acilen bitir bu bitince yeni dizide bizle tekrar olurSonra kanal ortalaması düşüyor ufak bir katkın olsun işte.
Daha 2 bölüm oldu yayından kaldıramam. En azından bir 4. bölüme gelsin.o diziyi acilen bitir bu bitince yeni dizide bizle tekrar olur
Sen @eskici diye yazmazsan ben Yusuf'un o olduğunu düşünmedim
@Aserat başı bağlı adam simdiden Çiğdem @Çiğdem- ile Melek'in aklını başından aldı
aman bana bulasmasin @Bully Kaan'ıma ihanet eden olmak istemem. Ben hala niye ayni evde yasamamiza rağmen evlilik düşünuyoruz anlamadim. Gerçi Yusuf evli olsaydi belki kizlar kendine hakim olabilir
Zeynep baya eğlenceliydi bugün. Diş firçası sahnesi repliği güldürdüDenizle Kaanin hikayeside
@denizz19 sana isimamadim bir türlüevimize yerlesmesiyle huzurumuzu bozacak gibi
Sahneler gözümde canlandi okurken
@S.G.A.T. patronsun dizide
Nami bile böyleyse sonrasini düşünemiyorum@vadikızı da etkilenmiş senden yani Melek
Aynenben öyle olmayacagim için teşekkürler
Beğendiğine sevindim gerçekçilik duygusunu korumaya çalışıyorum neyse ki izleyicilerde de bu hissin uyanması sevindirici.3. bölümü okudum, hatırlamak için de 2. bölüme baktım. Şu kısım hoşuma gitti.
Çiğdem: Bari bir özür dile! Modern Kazanova dedik, Recep İvedik çıktı içinden!
Özellikle Çiğdem ile Selim arasındaki diyaloglar çok gerçekci olmuş ben okurken o duyguyu yaşadım, okurken hissetmek önemli.Çiftlerin uyumları güzel o yüzden...
Şu kısımda da @Çiğdem-'in bodoslama söylemesi güldürdü.
Çiğdem: Evet, dönüşüm muhteşem oldu. Dün gece Selim ile yattım.
Melek: (kahveyi ağzından püskürterek) Ne halt yedin?!
Ellerine sağlık @Aserat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?