eTV Aşk İşleri - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

Sanırım tüm senaristler sana kıyak geçiyor dizileri coşturduğun için. :A

Elimden geldiği kadar kısaltıyorum ama anca bu kadar. Daha doğrusu bölüme göre değişiyor. :A
4.bölümü bekliyoruz ozaman cnm bayramdan sonra :A

Sanırım tüm senaristler sana kıyak geçiyor dizileri coşturduğun için. :A

Elimden geldiği kadar kısaltıyorum ama anca bu kadar. Daha doğrusu bölüme göre değişiyor. :A
Olabilir ama bir kerede dizileri costuracagimi önceden bilip dizinin ilk kadrosuna da dahil etseler iyi olur yani :A

Sen @eskici diye yazmazsan ben Yusuf'un o olduğunu düşünmedim :A
@Aserat başı bağlı adam simdiden Çiğdem @Çiğdem- ile Melek'in aklını başından aldı :A
aman bana bulasmasin @Bully Kaan'ıma ihanet eden olmak istemem. Ben hala niye ayni evde yasamamiza rağmen evlilik düşünuyoruz anlamadim. Gerçi Yusuf evli olsaydi belki kizlar kendine hakim olabilir :D
Zeynep baya eğlenceliydi bugün. Diş firçası sahnesi repliği güldürdü :D Denizle Kaanin hikayeside:)
@denizz19 sana isimamadim bir türlü :A evimize yerlesmesiyle huzurumuzu bozacak gibi :T:
Sahneler gözümde canlandi okurken :A
@S.G.A.T. patronsun dizide :A

:F:Fsen eskicinin adının yusuf olduğunu bilmiyormuydun kızz

Nami bile böyleyse sonrasini düşünemiyorum :D @vadikızı da etkilenmiş senden yani Melek

Aynen :D ben öyle olmayacagim için teşekkürler :F

:F:Fbu yazılan melek ben değilim yaw nasılda erkek düşkünü öule yaa

3. bölümü okudum, hatırlamak için de 2. bölüme baktım. Şu kısım hoşuma gitti. :D

Çiğdem: Bari bir özür dile! Modern Kazanova dedik, Recep İvedik çıktı içinden!

Özellikle Çiğdem ile Selim arasındaki diyaloglar çok gerçekci olmuş ben okurken o duyguyu yaşadım, okurken hissetmek önemli. :) Çiftlerin uyumları güzel o yüzden...

Şu kısımda da @Çiğdem-'in bodoslama söylemesi güldürdü. :F

Çiğdem: Evet, dönüşüm muhteşem oldu. Dün gece Selim ile yattım.
Melek: (kahveyi ağzından püskürterek) Ne halt yedin?!

Ellerine sağlık @Aserat. :)

3. bölümü okudum, hatırlamak için de 2. bölüme baktım. Şu kısım hoşuma gitti. :D

Çiğdem: Bari bir özür dile! Modern Kazanova dedik, Recep İvedik çıktı içinden!

Özellikle Çiğdem ile Selim arasındaki diyaloglar çok gerçekci olmuş ben okurken o duyguyu yaşadım, okurken hissetmek önemli. :) Çiftlerin uyumları güzel o yüzden...

Şu kısımda da @Çiğdem-'in bodoslama söylemesi güldürdü. :F

Çiğdem: Evet, dönüşüm muhteşem oldu. Dün gece Selim ile yattım.
Melek: (kahveyi ağzından püskürterek) Ne halt yedin?!

Ellerine sağlık @Aserat. :)
Beğendiğine sevindim gerçekçilik duygusunu korumaya çalışıyorum neyse ki izleyicilerde de bu hissin uyanması sevindirici. :D

Yorum için teşekkürler kaldı 2 bölümcük. :A