Hahaha
Hahaha
Değişti değişti.
Önce avının hobilerinden ilgisini çekip konuya getiriyor sonrada bölüm nasıldı diyor@pompy reyizden korkulur valla, iyi biliyor entrika işlerini.
fragmana şaşırdınmı zaten önlemini almaya çalışıyor ılgım kaplan büyünce ekibe katılabilir
çukurun kıyafetlerine benzemesi @Çiğdem
İYİCE SAPITTIN
Arka Sokaklar final yapınca pompa ne yapacak merak ediyorum.
ben o zamana kadar diziyi yazarım Algidanın yunanistan için yaptığı kornetto Türkiyeye geldi türkiyenin dondurması yunanistana gidiyor @mrt-06Arka Sokaklar final yapınca pompa ne yapacak merak ediyorum.
@pompy de buradakı Halkın Polisini bitirir biz napacaz cnm Oyüzden @Yiğitt dua etsin Kanal D olan bitmesin onlarda onsuz yapamaz bizde forumda dua edelim pompy dizisi bitmesin artık Kanal D içinde forum içinde ekol olmuşlar kanalıda forumuda kapatırız onlar giderse @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @serhattArka Sokaklar final yapınca pompa ne yapacak merak ediyorum.
Arka Sokaklar bittikten sonra birçok şeyin sonu gelecek, bir nevi kıyamet gibi.@pompy de buradakı Halkın Polisini bitirir biz napacaz cnm Oyüzden @Yiğitt dua etsin Kanal D olan bitmesin onlarda onsuz yapamaz bizde forumda dua edelim pompy dizisi bitmesin artık Kanal D içinde forum içinde ekol olmuşlar kanalıda forumuda kapatırız onlar giderse @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @serhatt