Güzel olmuş beğendim, gizem de katmışsın Yatır ve hayalet karakterleri ilgimi çekti, yine göndermelerin olmuş. Halvetle yaptığın gönderme de enteresan olmuş@Bully yorumun ne yanlış tarafa yazdım
Güzel olmuş beğendim, gizem de katmışsın Yatır ve hayalet karakterleri ilgimi çekti, yine göndermelerin olmuş. Halvetle yaptığın gönderme de enteresan olmuş@Bully yorumun ne yanlış tarafa yazdım
Hercaiyi yükselten Selmes fanlarıGüzel olmuş beğendim, gizem de katmışsın Yatır ve hayalet karakterleri ilgimi çekti, yine göndermelerin olmuş. Halvetle yaptığın gönderme de enteresan olmuş
Oda @xemrexxx in cezasıGüzel olmuş beğendim, gizem de katmışsın Yatır ve hayalet karakterleri ilgimi çekti, yine göndermelerin olmuş. Halvetle yaptığın gönderme de enteresan olmuş
Selmes fanlarına gönderme Arka Sokakların senaristi olsam böyle yazardımOda @xemrexxx in cezası
Sende tv e verirsin artık diziler yakındaSelmes fanlarına gönderme Arka Sokakların senaristi olsam böyle yazardım
kudurukBen Cevheri seçiyorum diğer iğrenc adam senle @xemrexxx in olsun
O ne cnm
Liverpool 1. torbada olduğu için bu grubun çıkması gibi bir ihtimal yok
Yorum alabilmek için eskisini kullandım @MasacRELiverpool 1. torbada olduğu için bu grubun çıkması gibi bir ihtimal yok