Gavurcasını anlıyoruz en azından türkçe anlamıyoruzTürkçeni anlamıyorduk birde gevurca çıktı başımıza @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @dreamy @xemrexxx @vadikızı
Gavurcasını anlıyoruz en azından türkçe anlamıyoruzTürkçeni anlamıyorduk birde gevurca çıktı başımıza @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @dreamy @xemrexxx @vadikızı
Yenisu kanalının patronu olarak büyük bir risk aldığını söylüyor@serhatt Okadar gevurca öğreniyordu bir tercume etsin
fenerbahçe için reklam yaptım fener ol projesi transfer kaynaklı sıkıntıya girdiGavurcasını anlıyoruz en azından türkçe anlamıyoruz
Eline sağlık pompy. Şuan yarışmamla ilgileniyorum?
Fener için yaparkan beni bir kerelik es geçseydin keşke ayoll @vadikızı Falınıda senaryonla batırmıs oldun
Cumayı açığa alınmak içinmi bekliyormuşum @serhatt @xemrexxx
Çiğdem amir açığa alınır Soruşturma yürüten amirde açığa alındı O zaman sıra bizde O kadar kolay değil Efendim iş tamam Baş Savcı ,Savcı ve soruşturmayı yürüten Çiğdem amir görevden alındı Boyundan Büyük işe gitmek ne olur ne gelir anlamışlardır
Oh be oldu @vadikızıpompy dedi sana süprizim var diye
Fener’i yarıştan atmaya çalışana göndermeEline sağlık pompy. Şuan yarışmamla ilgileniyorum?
Şimdi geldisonunda ozan sonunda
EvetÇok şükür ya sonunda düzeldimi
Bugünde tramvay bozuk dublindehadi gözün aydın kuzum