Aşkın Peşinden - 6. Bölüm | Yeni Bölüm

O zaman senaryoyu canlandırmak için neler yapabilirim?
Onu da sen bul. Senarist olan sensin.

Bir kere tüm karakterlerde birbirlerine laf sokma çabası hakim. Ayrıca hepsini aynı şekilde konuşturuyorsun. Evet sen yazıyorsun ama karakterlerin aynı ağızdan konuşmadıklarına inanmamız lazım.

Başrollere daha fazla yer verebilirsin, aralarında aşk başlayacaksa ilk kıvılcımları yakalamak lazım.

Mesela Çiğdem'in bebeğine bir şey olabilir. Emre hem çocuğu için hem de Çiğdem için endişelenebilir. Ama 3 bölüm üst üste hastane olmaz çok total olur
Gerçi sen de totalsin ama düşün bunları

çiğdem emre atışmalarına geri dön bence son 3 bölümdür o ikili bir arada olamıyor saçma sapan karakterlerin boş sahneleri var öyle değilmi @ozgur2113
Aynılarını söyledim ben de.
Başrolsünüz ama hiç bir araya gelmiyorsunuz Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya gibi

Aşk kıvılcımları kısmını biraz daha detaylandırsan?

8'i yazmadıysan 8'de de yapabilirsin zaten öyle pat diye değiştirmek olmaz
Valla 11'e kadar yazdım ama ufak düzenlemelerle eklemeye çalışacağım artık. Yani o bölümlerde daha çok atışma var ama o zamana kadar bırakırsınız diye korkuyorum.

Valla 11'e kadar yazdım ama ufak düzenlemelerle eklemeye çalışacağım artık. Yani o bölümlerde daha çok atışma var ama o zamana kadar bırakırsınız diye korkuyorum.
Atışma elbette olur ama hep atışma sıkar yani
Dediklerimi iyi düşün.

Senaryo konusunda her türlü yardım ederdim ama malesef çok yoğunum

Ortime bak be kimin ortisi.

Aman ben gidecem zaten benim için iyi olsa ne olur olmasa ne olur

Seneye sağlam bir dramla dönelim orta
Tamam konuyu açtım bir şeyler de söyle sen de. Bu arada dram demişken elimde çok sağlam bir dizi var ama bunu da yayından kaldırmak istemiyorum.