Aşkın Peşinden - 6. Bölüm | Yeni Bölüm

O zaman senaryoyu canlandırmak için neler yapabilirim? :A
Onu da sen bul. Senarist olan sensin. :A

Bir kere tüm karakterlerde birbirlerine laf sokma çabası hakim. Ayrıca hepsini aynı şekilde konuşturuyorsun. Evet sen yazıyorsun ama karakterlerin aynı ağızdan konuşmadıklarına inanmamız lazım. :X

Başrollere daha fazla yer verebilirsin, aralarında aşk başlayacaksa ilk kıvılcımları yakalamak lazım.

Mesela Çiğdem'in bebeğine bir şey olabilir. Emre hem çocuğu için hem de Çiğdem için endişelenebilir. Ama 3 bölüm üst üste hastane olmaz çok total olur :A Gerçi sen de totalsin ama düşün bunları :A

Bir kere tüm karakterlerde birbirlerine laf sokma çabası hakim. Ayrıca hepsini aynı şekilde konuşturuyorsun. Evet sen yazıyorsun ama karakterlerin aynı ağızdan konuşmadıklarına inanmamız lazım. :X

Başrollere daha fazla yer verebilirsin, aralarında aşk başlayacaksa ilk kıvılcımları yakalamak lazım.

Mesela Çiğdem'in bebeğine bir şey olabilir. Emre hem çocuğu için hem de Çiğdem için endişelenebilir. Ama 3 bölüm üst üste hastane olmaz çok total olur :A Gerçi sen de totalsin ama düşün bunları :A
Aşk kıvılcımları kısmını biraz daha detaylandırsan? :A

Valla 11'e kadar yazdım ama ufak düzenlemelerle eklemeye çalışacağım artık. Yani o bölümlerde daha çok atışma var ama o zamana kadar bırakırsınız diye korkuyorum. :A
Atışma elbette olur ama hep atışma sıkar yani :X Dediklerimi iyi düşün. :A

Senaryo konusunda her türlü yardım ederdim ama malesef çok yoğunum :A

Ortime bak be kimin ortisi. :Z