Aşkın Peşinden - 5. Bölüm | Yeni Bölüm

Dogru dedin Deniz kendi bacagina sıkıyor su anda
Gerçi Seviyor Sevmiyor 1 aylık aradan sonra 5-6 reyting almayı başladı ama Lacivert'in işi o kadar da kolay olmayacak. Bu arada indirilen ilk vahiyde olduğu gibi OKU.

Gerçi Seviyor Sevmiyor 1 aylık aradan sonra 5-6 reyting almayı başladı ama Lacivert'in işi o kadar da kolay olmayacak. Bu arada indirilen ilk vahiyde olduğu gibi OKU.
Ben varsam her sey kolaydir
ayrica espri yapmazsan sevinirim

Güzel ve uzun bir yorum yap.
Olaylar biraz artmaya baslamis iyi de olmus Özge'nin gercekleri ögrenmesi falan iyiydi Iraz'da büyük ihtimal oyun yapiyordur doktorla anlasmistir intihar etmemistir etmesi sacma olurdu zaten yani ölmemistir
yeterli mi bu uzunluk

Bölümü ancak okuyabildim..şahika. İle Çiğdem arasında gerginlik büyüyecektir çünkü durmadan şahika laflara sataşmaya başladı..Çiğdem ile melek arasındaki konuşmalar iyidi..melekin tıpkınfilmlerdeki gibi kapı konuşmalarını dinliyoruz sözü iyiydi

Öbür yandan şahikadan sonra Çiğdem ile Özge arasında gerginlik oldu ama daha sonra Özge daha anlayışlı olmaya başladı..bölüm sonunda büyük şaşkınlık oldu..önceki bölüme oranla ortalama ama iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @Aserat

Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim.

Olaylar biraz artmaya baslamis iyi de olmus Özge'nin gercekleri ögrenmesi falan iyiydi Iraz'da büyük ihtimal oyun yapiyordur doktorla anlasmistir intihar etmemistir etmesi sacma olurdu zaten yani ölmemistir
yeterli mi bu uzunluk
Yeterli gibi ama konuyu biraz daha coşturmak gerekecek.

Yorumun o kadar kısa ki soracak bir şey bulamıyorum. Selim'in ne zaman geri döneceğini sormayacak mısın?
Ne kisasi be bölümde olan her seyi yorumladik iste daha ne istiyorsun
bende tam onu soracaktim yine Selimsiz bir bölüm oldu ne zaman gelecek bu Selim