Dogru dedin Deniz kendi bacagina sıkıyor su andaO dizi bu hafta ve gelecek hafta olmadığı için bu unvanı almam uzun sürmez.
Dogru dedin Deniz kendi bacagina sıkıyor su andaO dizi bu hafta ve gelecek hafta olmadığı için bu unvanı almam uzun sürmez.
Gerçi Seviyor Sevmiyor 1 aylık aradan sonra 5-6 reyting almayı başladı ama Lacivert'in işi o kadar da kolay olmayacak. Bu arada indirilen ilk vahiyde olduğu gibi OKU.Dogru dedin Deniz kendi bacagina sıkıyor su anda
Ben varsam her sey kolaydir ayrica espri yapmazsan sevinirimGerçi Seviyor Sevmiyor 1 aylık aradan sonra 5-6 reyting almayı başladı ama Lacivert'in işi o kadar da kolay olmayacak. Bu arada indirilen ilk vahiyde olduğu gibi OKU.
Okusana.Ben varsam her sey kolaydir ayrica espri yapmazsan sevinirim
Seni oyalayan yok okuyabilirsin.Hem beni oyaliyorsun hem de oku diyorsun
Olaylar biraz artmaya baslamis iyi de olmus Özge'nin gercekleri ögrenmesi falan iyiydi Iraz'da büyük ihtimal oyun yapiyordur doktorla anlasmistir intihar etmemistir etmesi sacma olurdu zaten yani ölmemistir yeterli mi bu uzunlukGüzel ve uzun bir yorum yap.
Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim.Bölümü ancak okuyabildim..şahika. İle Çiğdem arasında gerginlik büyüyecektir çünkü durmadan şahika laflara sataşmaya başladı..Çiğdem ile melek arasındaki konuşmalar iyidi..melekin tıpkınfilmlerdeki gibi kapı konuşmalarını dinliyoruz sözü iyiydi
Öbür yandan şahikadan sonra Çiğdem ile Özge arasında gerginlik oldu ama daha sonra Özge daha anlayışlı olmaya başladı..bölüm sonunda büyük şaşkınlık oldu..önceki bölüme oranla ortalama ama iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @Aserat
Yeterli gibi ama konuyu biraz daha coşturmak gerekecek.Olaylar biraz artmaya baslamis iyi de olmus Özge'nin gercekleri ögrenmesi falan iyiydi Iraz'da büyük ihtimal oyun yapiyordur doktorla anlasmistir intihar etmemistir etmesi sacma olurdu zaten yani ölmemistir yeterli mi bu uzunluk
Cevap verirsen costururuz iste yorumumu yaptim soru falan sor senin yapman gereken seyler bunlarOkuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim.
Yeterli gibi ama konuyu biraz daha coşturmak gerekecek.
Nasıl soru sorayım ki? Iraz gerçekten öldü mü sence?Cevap verirsen costururuz iste yorumumu yaptim soru falan sor senin yapman gereken seyler bunlar
Benim yorumumdan yola cikarak sor iste bir seyler ölmedi tabii ki de bunu yorumumda da aciklamistim zatenNasıl soru sorayım ki? Iraz gerçekten öldü mü sence?
Yorumun o kadar kısa ki soracak bir şey bulamıyorum. Selim'in ne zaman geri döneceğini sormayacak mısın?Benim yorumumdan yola cikarak sor iste bir seyler ölmedi tabii ki de bunu yorumumda da aciklamistim zaten
Ne kisasi be bölümde olan her seyi yorumladik iste daha ne istiyorsun bende tam onu soracaktim yine Selimsiz bir bölüm oldu ne zaman gelecek bu SelimYorumun o kadar kısa ki soracak bir şey bulamıyorum. Selim'in ne zaman geri döneceğini sormayacak mısın?
Biraz daha sabretmen lazım ama beklediğine değecek.Ne kisasi be bölümde olan her seyi yorumladik iste daha ne istiyorsun bende tam onu soracaktim yine Selimsiz bir bölüm oldu ne zaman gelecek bu Selim
Kanka yapacak misin biziBiraz daha sabretmen lazım ama beklediğine değecek.