Aşkın Peşinden - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Yalan söylemedim ki sonuçta ATV'deki bir dizi. Neyse yarın senin dediğin gibi Kırgın Çiçekler'e son 13 gün yazarım. Sen de dediğin gibi en az 15 yorum yaparsın.
Yarın yazarsan öbür gün 15 yorum yaparım. Bugün yazarsan yarın

Söylemezsen anladigini bilemwm sonradan degistirirsin belki de su an düsündügün seyi
Ama neyi anladığımı söylersem neyi kast etmek istediğimi anlayamadığını söyleyeceksin.

Kafa karıştırayım da konu iyice coşsun. Hem geçen gün Lacivert'teki yorumlara göz gezdirdim resmen Hangimiz Sevmedik'i konuşmuşsunuz.

Hakikaten kafam karisti ilk paragrafi pek anlamadim

Aynen konusmamiz Hangimiz Sevmedik saatine denk geldi bizde Hangimiz Sevmedik'i orda yorumladik istersen yarin senle de yorumlariz yani sorun yok

Hakikaten kafam karisti ilk paragrafi pek anlamadim

Aynen konusmamiz Hangimiz Sevmedik saatine denk geldi bizde Hangimiz Sevmedik'i orda yorumladik istersen yarin senle de yorumlariz yani sorun yok
Yani onun için dizinin kendi yorum konusu var ama @denizz19 o reytinglerin bir kısmını HS yüzünden alıyor demek.

Yok canim gecen hafta denk geldi sadece yoksa genelde baska konular konusuyoruz ama denk gelmesi de iyi ise yaradi
Gelecek sefer diziyle alakası olmayan mesajları tek tek çıkaracağım o zaman 9 reytingi rüyasında görür ancak.

Nasil cikaracan tek tek onlari mi sayacan ugrasilir mi onla
Bilmiyorum artık siz ayarlayın bir şekilde. 10-20 mesaj daha eksik olsa kötü etkilenmez herhalde.

Bu arada ben yatıyorum iyi geceler. Eğer unutmazsam yarın yoruma devam ederiz. Bu arada Dizi Savaşları için de oylarını bekliyorum bence şimdi yolla.

Sana da iyi geceler oylarimi gönderirim birazdan

bölüm baya hareketli bir bölüm olmuş..ıraz ile çiğdem arasında gerginlik baya artmış..anlaşılan bundan sonrada dahada artacak..çiğdem herşeyi anlatmak için oraya gitti ama bir anda orada çalışmaya başladı..melekte bir anda onun sırdaşı oldu..bölümdeki konuşmalar ile tartışmalar baya iyiydi..bundan sonraki bölümlerde çiğdem ile ıraz arasında tartışmalar bir tık daha fazla olacaktır..iyi bir bölüm olmuş.emeğine sağlık @Aserat