Yok sadece nasıl coşturduğunuzu bulmaya çalışıyordum. Gelecek bölümde şoklardan şok beğeneceksiniz o kadarını söyleyeyim.Deniz verseydi sende verecek miydin yani olayli bölümlere gecmenin zamani geldi zaten
Yok sadece nasıl coşturduğunuzu bulmaya çalışıyordum. Gelecek bölümde şoklardan şok beğeneceksiniz o kadarını söyleyeyim.Deniz verseydi sende verecek miydin yani olayli bölümlere gecmenin zamani geldi zaten
Muhabbet basladiktan sonra gerisi kolay akip gidiyor zaten merak ettim simdi nasil bir şokmus bu , yoksa Selim Emre'yi öldürecek miYok sadece nasıl coşturduğunuzu bulmaya çalışıyordum. Gelecek bölümde şoklardan şok beğeneceksiniz o kadarını söyleyeyim.
Sen de amma taktın Selim'e. Bu kadar sevdin mi gerçekten?Muhabbet basladiktan sonra gerisi kolay akip gidiyor zaten merak ettim simdi nasil bir şokmus bu , yoksa Selim Emre'yi öldürecek mi
Evet cok sevdim ilk sahnesinde cok güldürdü beni severim komik adamlariSen de amma taktın Selim'e. Bu kadar sevdin mi gerçekten?
Gelecek bölümlerde onunla ilgili de sürpriz bir gelişme yaşanacak anlayacağın ilerleyen haftalar bayağı bomba geçecek.Evet cok sevdim ilk sahnesinde cok güldürdü beni severim komik adamlari
Selim varsa iyi olacagindan süphem yok zaten Selim Cigdemle evlencek mi yoksaGelecek bölümlerde onunla ilgili de sürpriz bir gelişme yaşanacak anlayacağın ilerleyen haftalar bayağı bomba geçecek.
Hep birlikte göreceğiz ipucu veremem. Ama olayların içine bir şekilde dahil olacak yani daha çok görebilirsiniz belki.Selim varsa iyi olacagindan süphem yok zaten Selim Cigdemle evlencek mi yoksa
Tamam anladim ben ne olacagini daha cok görelim tabi Selim candirHep birlikte göreceğiz ipucu veremem. Ama olayların içine bir şekilde dahil olacak yani daha çok görebilirsiniz belki.
Anladığını bana da söyle.Tamam anladim ben ne olacagini daha cok görelim tabi Selim candir
Spoiler vermiyim simdi herkes anlamasinAnladığını bana da söyle.
Ne sandıysan yanlış sanmışsın onu söyleyeyim de.Spoiler vermiyim simdi herkes anlamasin
Nerden biliyorsun yanlis oldugunuNe sandıysan yanlış sanmışsın onu söyleyeyim de.
Az sonra okur yorumlarım.
Tamam büyük bir merakla bekliyorum.Az sonra okur yorumlarım.
Orada biraz reele göz kırptım ama pek anlaşılmadı herhalde. Olay kısmı da kendini henüz gösterememiş olabilir ama bu kısalığa bu kadar olur kusura bakma.Okudum ve yorumumu yapayım. Öncelikle kısa olması daha iyi olmuş onu söyleyeyim.
İlk eleştiri şu en başta yazdığın forum günlerdir seni bekliyor yazmış olmandı. O inandırıcılığı tamamen yok etmiş bence. Şimdi absürt olsun diye yaptım deme inanmam.
İkinci eleştiri ilk kez ben de ve ben yakaladım. Müjde, Emre ile ne Zaman evlendi Emre benim müstakbel eşim değil damadım olacaktı. Bunu da acemi oluşuna veriyorum.
Bölüm kısaydı ama olay çok demiştin ben bir şey görmedim kulağına tehdit fısıldaması dışında.
Puanım 7 @Aserat
Hadi kabul edelim neyse okudum işte ben Lost izlemeye gidiyorum.Orada biraz reele göz kırptım ama pek anlaşılmadı herhalde. Ayrıca o kısmı da düzelttim ancak hata bulursun zaten. Olay kısmı da kendini henüz gösterememiş olabilir ama bu kısalığa bu kadar olur kusura bakma.
Biraz konuşup konuyu coşturalım hemen bırakamam seni.Hadi kabul edelim neyse okudum işte ben Lost izlemeye gidiyorum.
Onu yarın yapalım Şuan yorgunum Profiline yaz bakalım Kırgın Çiçekler son 14 gün diye Yarın en az 15 yorumBiraz konuşup konuyu coşturalım hemen bırakamam seni.