Aşkın Peşinden - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Deniz verseydi sende verecek miydin yani :A olayli bölümlere gecmenin zamani geldi zaten :A
Yok sadece nasıl coşturduğunuzu bulmaya çalışıyordum. Gelecek bölümde şoklardan şok beğeneceksiniz o kadarını söyleyeyim. :A

Yok sadece nasıl coşturduğunuzu bulmaya çalışıyordum. Gelecek bölümde şoklardan şok beğeneceksiniz o kadarını söyleyeyim. :A
Muhabbet basladiktan sonra gerisi kolay akip gidiyor zaten :A merak ettim simdi nasil bir şokmus bu , yoksa Selim Emre'yi öldürecek mi :A

Okudum ve yorumumu yapayım. Öncelikle kısa olması daha iyi olmuş onu söyleyeyim.

İlk eleştiri şu en başta yazdığın forum günlerdir seni bekliyor yazmış olmandı. O inandırıcılığı tamamen yok etmiş bence. Şimdi absürt olsun diye yaptım deme inanmam. :A

İkinci eleştiri ilk kez ben de ve ben yakaladım. Müjde, Emre ile ne Zaman evlendi :A Emre benim müstakbel eşim değil damadım olacaktı. Bunu da acemi oluşuna veriyorum. :F

Bölüm kısaydı ama olay çok demiştin ben bir şey görmedim kulağına tehdit fısıldaması dışında. :A

Puanım 7 @Aserat

Okudum ve yorumumu yapayım. Öncelikle kısa olması daha iyi olmuş onu söyleyeyim.

İlk eleştiri şu en başta yazdığın forum günlerdir seni bekliyor yazmış olmandı. O inandırıcılığı tamamen yok etmiş bence. Şimdi absürt olsun diye yaptım deme inanmam. :A

İkinci eleştiri ilk kez ben de ve ben yakaladım. Müjde, Emre ile ne Zaman evlendi :A Emre benim müstakbel eşim değil damadım olacaktı. Bunu da acemi oluşuna veriyorum. :F

Bölüm kısaydı ama olay çok demiştin ben bir şey görmedim kulağına tehdit fısıldaması dışında. :A

Puanım 7 @Aserat
Orada biraz reele göz kırptım ama pek anlaşılmadı herhalde. Olay kısmı da kendini henüz gösterememiş olabilir ama bu kısalığa bu kadar olur kusura bakma. :A

Ayrıca o kısmı da düzelttim ancak hata bulursun zaten. .ss

Orada biraz reele göz kırptım ama pek anlaşılmadı herhalde. Ayrıca o kısmı da düzelttim ancak hata bulursun zaten. Olay kısmı da kendini henüz gösterememiş olabilir ama bu kısalığa bu kadar olur kusura bakma. :A
Hadi kabul edelim neyse okudum işte ben Lost izlemeye gidiyorum. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking