Hatanı düzeltmeden olmazTamam yorumunu bekliyorum.
Hatanı düzeltmeden olmazTamam yorumunu bekliyorum.
Türkiye'nin en ama en iyi dizisine "şişirme" dediğim için özür dilerim.Hatanı düzeltmeden olmazBana pişman olduğunu gösteren bir şeyler yapmalısın yoksa yeminle okumam .ss
Olmadı bu daha somut herkesin görmesini sağlayacaksınTürkiye'nin en ama en iyi dizisine "şişirme" dediğim için özür dilerim.
Sen bir okuyup yorum yap ben daha fazlasını yaparım.Olmadı bu daha somut herkesin görmesini sağlayacaksın
Sence ben bunu kabul eder miyimSen bir okuyup yorum yap ben daha fazlasını yaparım.
Yapabileceğim en büyük şeyi yaptım profilime bakınca görürsün. Ama daha fazlasını bekleme derim.Sence ben bunu kabul eder miyim
Bir an önce gelsin cok özeltti kendini bir türlü de tanisamadik kendisiyleYaptığım şakaları neden buraya karıştırıyorsun ki şimdi?
Beğendiğin için teşekkürler. Umarım diğer bölümlerde de bu ayarı koruyabilirim.
Beğendiğin için teşekkürler. Selim de birkaç bölüm sonra tekrar ziyarete gelecek umarım.
#BiricikAilemOkunmasın hasthag kampanyasına destek verYapabileceğim en büyük şeyi yaptım profilime bakınca görürsün. Ama daha fazlasını bekleme derim.
Peki bölüm hakkında daha neler düşünüyorsun? Biraz kısa bir yorum yapmışsın da.Bir an önce gelsin cok özeltti kendini bir türlü de tanisamadik kendisiyle
Başka bir üyenin dizisine ne garezin var senin?#BiricikAilemOkunmasın hasthag kampanyasına destek ver
O da 46 demişPeki bölüm hakkında daha neler düşünüyorsun? Biraz kısa bir yorum yapmışsın da.
Başka bir üyenin dizisine ne garezin var senin?
Iraz'in ögrenmesine sasirdim ne yapacak merak ediyorum ama kimseye söylemeyip Cigdemle savasacak galiba bölüm sonundan anladigim kadariylaPeki bölüm hakkında daha neler düşünüyorsun? Biraz kısa bir yorum yapmışsın da.
Başka bir üyenin dizisine ne garezin var senin?
Yazarım ama önce bunu okuyup yorum yap.O da 46 demişNeyse yakışmış. 19 Eylül'e kadar bildirimlerde KırgınÇiçeklere son kaç gün kaldığını yazacaksın bir de yoksa diğer bölümleri de okumam
Akşam okurum.Yazarım ama önce bunu okuyup yorum yap.
Peki gelecek bölümler için başka tahminin var mı? Lacivert'i nasıl coşturuyorsanız o şekilde ilerleyelim.Iraz'in ögrenmesine sasirdim ne yapacak merak ediyorum ama kimseye söylemeyip Cigdemle savasacak galiba bölüm sonundan anladigim kadariyla
O zaman ben de akşam yazarım kaç gün kaldığını.Akşam okurum.
Peki gelecek bölümler için başka tahminin var mı? Lacivert'i nasıl coşturuyorsanız o şekilde ilerleyelim.
O zaman ben de akşam yazarım kaç gün kaldığını.
Sen biraz tüyo ver bende tahminlerimi söyliyimPeki gelecek bölümler için başka tahminin var mı? Lacivert'i nasıl coşturuyorsanız o şekilde ilerleyelim.
O zaman ben de akşam yazarım kaç gün kaldığını.
Ne yapabilirim yayınlanmayacaksa?Lacivert bu hafta yayınlanmayacak zaten bomba bir hazırlık yapıyorum bu sebeple üzerine yoğunlaşacağım.
@denizz19 göz göze göre gelecek bölümlerden spoiler mı veriyor yani?Sen biraz tüyo ver bende tahminlerimi söyliyimLacivert'te gecen hafta girmedigimiz konu kalmadi her konuya girdik neredeyse
Yok vermiyor ama ben ver diyorum o vermem diyor ordan biraz tartisiyoruz ve ortaya da baya bir mesaj cikiyorNe yapabilirim yayınlanmayacaksa?
@denizz19 göz göze göre gelecek bölümlerden spoiler mı veriyor yani?
O zaman veremem. Ama bayağı olaylı bir bölümün sizi beklediğini söyleyebilirim.Yok vermiyor ama ben ver diyorum o vermem diyor ordan biraz tartisiyoruz ve ortaya da baya bir mesaj cikiyor
Deniz verseydi sende verecek miydin yaniO zaman veremem. Ama bayağı olaylı bir bölümün sizi beklediğini söyleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?