Aşkın Peşinden - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Yaptığım şakaları neden buraya karıştırıyorsun ki şimdi? :A

Beğendiğin için teşekkürler. Umarım diğer bölümlerde de bu ayarı koruyabilirim. :D

Beğendiğin için teşekkürler. Selim de birkaç bölüm sonra tekrar ziyarete gelecek umarım. :A
Bir an önce gelsin cok özeltti kendini bir türlü de tanisamadik kendisiyle :A

Peki bölüm hakkında daha neler düşünüyorsun? Biraz kısa bir yorum yapmışsın da. :A

Başka bir üyenin dizisine ne garezin var senin? :A
O da 46 demiş :A Neyse yakışmış. 19 Eylül'e kadar bildirimlerde KırgınÇiçeklere son kaç gün kaldığını yazacaksın bir de yoksa diğer bölümleri de okumam :A

Peki bölüm hakkında daha neler düşünüyorsun? Biraz kısa bir yorum yapmışsın da. :A

Başka bir üyenin dizisine ne garezin var senin? :A
Iraz'in ögrenmesine sasirdim ne yapacak merak ediyorum ama kimseye söylemeyip Cigdemle savasacak galiba bölüm sonundan anladigim kadariyla :A

Peki gelecek bölümler için başka tahminin var mı? Lacivert'i nasıl coşturuyorsanız o şekilde ilerleyelim. :A

O zaman ben de akşam yazarım kaç gün kaldığını. :A
:A Lacivert bu hafta yayınlanmayacak zaten bomba bir hazırlık yapıyorum bu sebeple üzerine yoğunlaşacağım. :F

Peki gelecek bölümler için başka tahminin var mı? Lacivert'i nasıl coşturuyorsanız o şekilde ilerleyelim. :A

O zaman ben de akşam yazarım kaç gün kaldığını. :A
Sen biraz tüyo ver bende tahminlerimi söyliyim :A Lacivert'te gecen hafta girmedigimiz konu kalmadi her konuya girdik neredeyse :F