Aşkın Peşinden - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

İste bende bunu diyorum diger karakterler acikca tanitilmamis o yüzden kimin ne oldunu pek bilmiyorum Sahika'yi annem saniyordum ama evliymisim onla

Nesi ortada ilk sahnem Sahika'ya laf atarak basladi ve hep o tarz sohbetlerle devam etti bende Sahika'nin cocuguyum sandim
ben Necla'yi da kardesim saniyordum ama annemmis

Heh şimdi oldu bak. Hayır yani birçoğu boşuna hikayeye koyulmuş. Melek etkisiz, Özge etkisiz, Necla etkisiz

Heh şimdi oldu bak. Hayır yani birçoğu boşuna hikayeye koyulmuş. Melek etkisiz, Özge etkisiz, Necla etkisiz
Bir bekleseniz hepsinin hikayelerini hazırlayacağım sadece sabredin.

O zaman doğru okuyamamışsın.

Okumayanların okuyup yorum yazmasını bekliyorum ama etiketlediklerimin yarısı yorum yapmayacağı için pek ciddiye alınacağını sanmıyorum. Ayrıca yeni bölüm de 5 Eylül Pazartesi'ye ertelendi.

Bu arada okuyanlar üzerine alınmasın ama @eskici'nin yorumlarını bekliyorum.

@denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @Bully @Forumdash @ozgur2113 @Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @turkuazz @-potterhead- @DarkLeqenD @hayret bi şey @batuhankaralar @Starcık ve diğerleri...

Ben sana bölümde büyük bir eksik var demistim ama hic sormadin ne oldugunu

Evet Selim'i kast ediyorum bu bölümde hic göremedik kendisini onsuz bölüm olmaz yani eksikligini cok hissettim
Hepsine bir şekilde yer vermeye çalışıyorum ama bu sefer de bölüm iyice uzayacak ve izleyiciler kaçacak. Neyse yarın erken kalkacağım için şimdilik yatmam lazım. Yarın gece tekrar konuşuruz kısmet olursa.

Herkese vermesede olur Selim'e ver yeter
sana iyi geceler o zaman

Bari başroller olarak siz yorum yapın. Gelecek bölüm daha kısa olacak ama son kez şu bölümü de sabrederek okuyun hatrım için.
@Çiğdem- @xemrexxx

Sen de gel de konuyu biraz hareketlendirelim.
@eskici