Aşkın Peşinden - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

Var. Tam söyleyeceği sırada bir şey olacak Emre engelleyecek Çiğdem'i. Böyle dediğim için tersini de yapabilirsin. Ya da orada düşüp bayılır hastaneye kaldırırlar orada hamile olduğunu öğrenirler falan :F

Yan karakterlerde iş yok açıkçası kim kimin nesi bilmiyorum :F Ben sadece Emre Çiğdem Ayten'e odaklıyım çünkü diğerleri süs olsun diye koyulmuş gibi :A
İste bende bunu diyorum diger karakterler acikca tanitilmamis o yüzden kimin ne oldunu pek bilmiyorum Sahika'yi annem saniyordum ama evliymisim onla :A :A
Anlaşılamayacak bir şey değil ki her şey ortada. :A

Karakterler şöyle ikiniz de aklınıza sokun. :A @eskici

Şahika: Emre'nin annesi
Yusuf: Emre'nin babası
Necla: Emre'nin babaannesi
Özge: Emre'nin kardeşi
Deniz: Çiğdem'in üvey kardeşi
Selim: Çiğdem'in platonik aşkı
Melek: Şahika'nın hizmetçisi
Iraz: Emre'nin nişanlısı
Müjde: Iraz'ın annesi
Nesi ortada ilk sahnem Sahika'ya laf atarak basladi ve hep o tarz sohbetlerle devam etti bende Sahika'nin cocuguyum sandim :A ben Necla'yi da kardesim saniyordum ama annemmis :F

Anlaşılamayacak bir şey değil ki her şey ortada. :A

Karakterler şöyle ikiniz de aklınıza sokun. :A @eskici

Şahika: Emre'nin annesi
Yusuf: Emre'nin babası
Necla: Emre'nin babaannesi
Özge: Emre'nin kardeşi
Deniz: Çiğdem'in üvey kardeşi
Selim: Çiğdem'in platonik aşkı
Melek: Şahika'nın hizmetçisi
Iraz: Emre'nin nişanlısı
Müjde: Iraz'ın annesi
Heh şimdi oldu bak. Hayır yani birçoğu boşuna hikayeye koyulmuş. Melek etkisiz, Özge etkisiz, Necla etkisiz :D

Heh şimdi oldu bak. Hayır yani birçoğu boşuna hikayeye koyulmuş. Melek etkisiz, Özge etkisiz, Necla etkisiz :D
Bir bekleseniz hepsinin hikayelerini hazırlayacağım sadece sabredin. :A
İste bende bunu diyorum diger karakterler acikca tanitilmamis o yüzden kimin ne oldunu pek bilmiyorum Sahika'yi annem saniyordum ama evliymisim onla :A :A

Nesi ortada ilk sahnem Sahika'ya laf atarak basladi ve hep o tarz sohbetlerle devam etti bende Sahika'nin cocuguyum sandim :A ben Necla'yi da kardesim saniyordum ama annemmis :F
O zaman doğru okuyamamışsın. :A

Okumayanların okuyup yorum yazmasını bekliyorum ama etiketlediklerimin yarısı yorum yapmayacağı için pek ciddiye alınacağını sanmıyorum. Ayrıca yeni bölüm de 5 Eylül Pazartesi'ye ertelendi.

Bu arada okuyanlar üzerine alınmasın ama @eskici'nin yorumlarını bekliyorum. :A

@denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @Bully @Forumdash @ozgur2113 @Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @turkuazz @-potterhead- @DarkLeqenD @hayret bi şey @batuhankaralar @Starcık ve diğerleri...

Okumayanların okuyup yorum yazmasını bekliyorum ama etiketlediklerimin yarısı yorum yapmayacağı için pek ciddiye alınacağını sanmıyorum. Ayrıca yeni bölüm de 5 Eylül Pazartesi'ye ertelendi.

Bu arada okuyanlar üzerine alınmasın ama @eskici'nin yorumlarını bekliyorum. :A

@denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @Bully @Forumdash @ozgur2113 @Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @turkuazz @-potterhead- @DarkLeqenD @hayret bi şey @batuhankaralar @Starcık ve diğerleri...
Ben sana bölümde büyük bir eksik var demistim ama hic sormadin ne oldugunu :A

Evet Selim'i kast ediyorum bu bölümde hic göremedik kendisini onsuz bölüm olmaz yani eksikligini cok hissettim :A
Hepsine bir şekilde yer vermeye çalışıyorum ama bu sefer de bölüm iyice uzayacak ve izleyiciler kaçacak. Neyse yarın erken kalkacağım için şimdilik yatmam lazım. Yarın gece tekrar konuşuruz kısmet olursa. :A

Hepsine bir şekilde yer vermeye çalışıyorum ama bu sefer de bölüm iyice uzayacak ve izleyiciler kaçacak. Neyse yarın erken kalkacağım için şimdilik yatmam lazım. Yarın gece tekrar konuşuruz kısmet olursa. :A
Herkese vermesede olur Selim'e ver yeter :A sana iyi geceler o zaman :D

Bari başroller olarak siz yorum yapın. Gelecek bölüm daha kısa olacak ama son kez şu bölümü de sabrederek okuyun hatrım için. :D @Çiğdem- @xemrexxx

Sen de gel de konuyu biraz hareketlendirelim. :A @eskici