Benimde isime geliyor diyorsun yaniTesadüfi bir olay olmuş işte.
Bence bir yerden başla sonuçta acelemiz yok.
Mesela senin adın gibi Özgür de unisex bir isim. Hem karakteri o kadar iyi olacak ki okuya okuya doyamayacak.
Benimde isime geliyor diyorsun yaniTesadüfi bir olay olmuş işte.
Bence bir yerden başla sonuçta acelemiz yok.
Mesela senin adın gibi Özgür de unisex bir isim. Hem karakteri o kadar iyi olacak ki okuya okuya doyamayacak.
Asetata ne bakıyorsun sen uyduruktan bir rol çizmiş sana sırf diziyi takip et diye
Melek'in gelecek bölümlerde öyle sahneleri olacak ki oku oku doyamayacak.
E yani.Benimde isime geliyor diyorsun yani
Ayy sus yalan söyleme en fazla kadın budu köfte yapar servis ederMelek'in gelecek bölümlerde öyle sahneleri olacak ki oku oku doyamayacak.
E yani.
Bu hafta 6.bölüm yayınlanacak inan senaryo Nasıl işleyecek Zaman gösterecek bakalım
Bu diziyi de merakla beklemelisin bence.merakla bekliyorum
Melek'in gelecek bölümlerde öyle sahneleri olacak ki oku oku doyamayacak.
E yani.
Bence ilk olarak Selim Emre'yi bir güzel dövmeliMelek'in gelecek bölümlerde öyle sahneleri olacak ki oku oku doyamayacak.
E yani.
Ayy sus yalan söyleme en fazla kadın budu köfte yapar servis eder
Zamanı gelince o da olur. Başka?Bence ilk olarak Selim Emre'yi bir güzel dövmeli
O kadar da değil herhalde.okunmayacak şeyler yazmada eray ya
Aksiyonun dibine vuracağız lacivertte zatenaynen hizmetçi başka yapar demi deniz lacivertte aksiyon bekliyorum ama
Her şeyi de Lacivert'e bağlamasan olmaz sanki. Bugünkü konumuz Aşkın Peşinden.Aksiyonun dibine vuracağız lacivertte zaten
Aksiyonun dibine vuracağız lacivertte zaten
Ben bağlamıyorum ki izleyicilerimiz bağlıyorHer şeyi de Lacivert'e bağlamasan olmaz sanki. Bugünkü konumuz Aşkın Peşinden.
İzleyicileriniz başka zaman bağlayabilir biz asıl konuya gelelim.Ben bağlamıyorum ki izleyicilerimiz bağlıyor
Senin istediğin de yerli yersiz sohbet zatenİzleyicileriniz başka zaman bağlayabilir biz asıl konuya gelelim.
Senin dizi her hafta 200 mesaj alıyor benimkinin nesi eksik?Senin istediğin de yerli yersiz sohbet zatenSen kaşındın bende Lost izlemeye giderim
Seninkinin hikayesi eksik benim hikayem gibi sağlam temelli değilSenin dizi her hafta 200 mesaj alıyor benimkinin nesi eksik?
Cigdemde Emre'yi eskitsinde Emre'ye eskici ünvani verelimZamanı gelince o da olur. Başka?
O kadar da değil herhalde.
Bu dizide de illa bir eskici olsun diyorsun yani.Cigdemde Emre'yi eskitsinde Emre'ye eskici ünvani verelim
Daha 2 bölüm oldu yaftalamak için erken. Senin dizin de Oscarlık değil yani.Seninkinin hikayesi eksik benim hikayem gibi sağlam temelli değil
Sezon finalime az kaldı bomba bir sezon finali yapacağımBu dizide de illa bir eskici olsun diyorsun yani.
Daha 2 bölüm oldu yaftalamak için erken. Senin dizin de Oscarlık değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?